jahopp


2009-03-23 @ 12:38:36
nu åter lite skitprat..o ni som tycker jag är fjantig..ni behöver inte läsa!

Nyss hemkomna från en liten promenad. Då kan lilleman sova riktigt gott iaf =)

A åkte iväg vid halv elva i förmiddags; nu dröjer det ända tills på torsdagkväll innan han kommer hem. trist o jobbigt, men det får gå helt enkelt.

Elliott har inte bajsat ännu...blir så orolig för han. Han har varit riktigt gnällig o grinig idag. Har testat med olja i maten till o med testat me o ta lite extra vatten i ersättningen, har masserat magenn. Han har legat o lekt i babygymmet; suttit i babysittern en stund. (Har dock fått sitta bredvid o pratat massor för han inte skulle sura ihop stackarn.) Men inget hjälper, han e gör ledsen o tar i emmellanåt.men inget kommer. han har svårt o slå sig till ro o somna när han är trött. Man måste vagga honom eller lägga honom i vagnen för att han ska somna.

Usch..hoppas de kommer snart. Får gärna komma innna klockan tre helst. Då e tanken att vi ska på mammagrupp; babymassage idag. Men vill inte gå dit om han ska vara ledsen o kinkig ju. Han kommer inte kunna slappna av ett dugg ju. O dessutom vill ja ju inte att han ska bajsa ner allt som finns där. För ersättningsbajs e ju kletigt o dant..o de lär ju bli massor när det väl kommer ut sen!

Så om de inte händer nåt så får vi strunta i o gå på babymassagen idag. Han kommer ju bara förstöra stämningen för de andra min stackars lilla plutteskrutt!Kommentarer
Postat av: emma

hur går det? tycker så synd om honom :(

2009-03-23 @ 15:28:25
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback