äntligen fredag =)


2009-05-08 @ 13:44:44
Jupps nu är fredagen äntligen här. Vad har förmiddagen spenderats me då? Jo, elliott o jag har varit ute på morgonrundan som vanligt. Vart så glad när jag såg att de va sol ute o de såg ut o va ganska blått på himlen med. Så trodde att de skulle bli en såndär fin dag idag som man kunde läsa om att de skulle bli på aftonbladets hemsida för ett par dagar sedan. Men tji fick jag när det började regna på oss när vi var nere på bynn o hade handlat. Och jag som inte hade regnskyddet med oss. Men som tur var så blev de inte så mkt mer med regnet. Men solen försvann helt. Det är grått o mulet ute nu!!

Har dessutom städat. Började me de när elliott sov. hann o städa toaletten, o plocka ur diskmaskinen innnan han vaknade. Sedan fick han sitta i babysittern när jag dammade o när han illskrek o va trött på de så fick jag dammsuga den lilla biten av golvet där hans filt brukar ligga o lägga ut den..så där låg han medan jag damsög alla andra rummen..fick självklart springa o titta till honom varje minut typ., men han låg kvar där o busade. Men fick visst inte göra mer än så..har inte hunnit torka golven än..elliott blev tjurig..så de får väl pappa A ta o göra när han kommer hem sen :P

För han sitter här i knäet o e lite smågrinig nu..o de e väl bäst att ja tar o ägnar mig åt honom nu..

hoppas alla mår bra? kramis






Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför inte prova en gåstol..? Min kille verkligen älskar den..=) Under tiden han strosar runt i den får jag massor gjort!

2009-05-08 @ 14:44:18
Postat av: CiliaH

Pappa ska ju ha nåt att göra :P

Låter som ni har en mysig dag idag iaf.



Kram

2009-05-08 @ 15:38:53
URL: http://ciliah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback