Erika


2009-05-15 @ 18:28:19
erika(taby.blogg.se) om du ser detta..kan inte du mejla över ditt lösenord till bloggen? råkade komma åt en tangent när jag skulle klicka på enter i lösenords fönstret så nu e inte lösenordet sparat längre =( bryter ju ihop här..ja som ville se om du hade skrivit nåt roligt inlägg eller lagt in nån fin bild, som du brukar =)

emjo_83@hotmail.com


jag är såå klantig ibland


haha..de fungerade nu igen..så behöver inte lösen iaf =)


Kommentarer
Postat av: Amanda & Oscar

Skulle bara skriva att en ljudskiva var en jättebra idé. Jag och syster hade en massa Astrid Lindgren-sagor på kassettband som vi jämt lyssnade på när vi var små ;) Kram på er!

2009-05-15 @ 19:10:22
URL: http://glantan.blogg.se/
Postat av: vera

haha. tack. men nje, det är strl 42 på dom byxorna. innan, när jag hade min vanliga kropp(efter isabelle) så hade jag väl strl 38. så det är stor skillnad.haha. det kom en säljare till tommies jobb igår, han jobbar på konsum, och han är den enda på jobbet med en liten bebis, så han fick hem det :D då blir man glad :Pvad ska ni göra i helgen då? blir det något speciellt eller bara familjemys hemma?

kram

2009-05-15 @ 21:53:21
URL: http://vmiss.blogg.se/
Postat av: Emma - mamma till Ebba

Jaa vi ger också nu bara ersättning morgon och kväll. Som du säger mkt mindre spya :)Jo, förstår inte hur länge tänderna ska hålla på att komma, de ligger ju där under tandköttet och ruvar. Man kan känna dem. Men de har nog inte kliat så mkt senaste dagarna hon har varit lite lugnare, men tycker de borde gå lite fortare :)Hoppas allt är bra med er också :D Ha en toppen helg :D Hoppas solen skiner oss er också =)

2009-05-16 @ 08:14:43
URL: http://halmstadbebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback