ibland


2009-05-17 @ 22:09:54

ibland undrar jag fatkiskt om det är nån jag känner som håller på att jävlas med mig som skriver såna absurda kommentarer som jag får ändå.. känner du mig så kan du lika gärna ge dig till känna nu tycker jag..för de här börjar bli tröttsamt!! E väl som vanligt en o samma person som skriver..bara att den använder sig av olika namn..

får klart ta o överväga om jag kanske ska lösenordsskydda bloggen om de fortsätter, o det är ju mest DU som blir lidandes då eftersom du inte kan läsa längre.?? Slutar du upp o hålla på såhär eller ska jag fixa så du inte kan läsa mer, va säger du din fegis?







Kommentarer
Postat av: Malin

Jag tror faktiskt me de e nån som du känner. Eller känner o känner men nån som vet vem du e. För de e lite FÖR dumma kommentarer ibland

2009-05-18 @ 12:20:35
URL: http://malinjljung.blogg.se/
Postat av: Magdalena

Hej hopp...ville bara skriva av mig ang anonyms kommentar om att det är försäkringskassans regler som bestämmer när man skaffar andra arnet ..... Det ät JäTTEMÅNGA som resonerar så för har man ett SGI grundat på en heltidslön men bara har 75 % arbete så måste man skaffa barn inom en viss tid för att inte behöva sänka sin SGI. Detta kan ju anonym ta till sig av om H*n vill. Man vuillju ha ut så mycket föräldra penning som möjligt. Man blir ju inte direkt rik på att vara föräldraledig :-) Ha det bra Kram Magdalena

2009-05-18 @ 16:03:54
URL: http://hulliganmamman.blogg.se/
Postat av: Anonym

det jag tror att anonym reagerade på var att det var anledningen till när man bestämde ha barn, det lät som att man oavsett om man kände sig redo eller inte skulle skaffa barn då - för att få mer pengar. och jag håller med, jag tycker att det är sjukt om det ska styra.

2009-05-18 @ 20:57:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback