independece day


2009-05-08 @ 16:00:54
var alldeles kolsvart på himlen nyss..ett fenomen tog sig långsamt framåt lik independenceday filmen....o rätt va de va så började det att fullkompligt spöregna o blåsa storm halvt om halvt! undrar om de kan bli nån åska månntro?
till skillnad från många andra så tycker jag att det är mysigt när det åskar, e facinerad av detta fenomen..så jag är inte den som kurar ihop mig skakandes av rädsla i soffan. Jag står i fönstret o kollar på blixtarna..gärna me fönstret lite halvöppet så man hör...e jag konstig eller vaD?

Hoppas dock att de lugnar ner sig o att de inte blir nån åska då A har fotbollsmatch ikväll..vore skönt för dom o slippa springa i värsta lervällingen..o att va ute i åskan e väl inte o rekommendera om den är för nära.

jag är faktiskt rätt sugen på att baka något gått som man kan svulla på ikväll när A inte är hemma. En liten bit kladdkaka vore ju inte dumt när det är fredag o allt!?

nää..ska gå in på bloggkoll lite nu

o förresten..

Svar till anonym: ja, en gåstol vore inte dumt o skaffa åt elliott..har tänkt på de med faktiskt =) men men..gäller ju o kunna ta sig nånstans o köpa me o att ha tid till att åka nånstans...haha! Men ska iaf införskaffa en snart..tack för tipset =)






Kommentarer
Postat av: vera

gåstol is the shit!

beatrice sitter i sin ny och går runt överallt. så jäkla smidigt! :D

2009-05-08 @ 16:13:43
URL: http://vmiss.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag gillar också åskan.. Öppnar gärna dörren och står och tittar.. Men det var skillnad när man bodde på landet.. Ja gör en kladdkaka.. Så gott ju.. Kram

2009-05-08 @ 18:13:06
URL: http://smulis74.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback