Lite o se fram emot


2009-05-13 @ 18:20:26
JA IDAG HAR MAN VERKLIGEN NÅT O SE FRAM EMOT; NI FATTAR VÄL VA JA MENAR VA??

E JU GREY'S IKVÄLL KLOCKAN NIO =) =)


Kommentarer
Postat av: *Carro o Elsa*

hehe jaa äntligen onsdag igen =) hehe grey´s e bäääääst, men Issie får ju inte döö?? :(

2009-05-13 @ 18:30:55
URL: http://truelove4everr.blogg.se/
Postat av: vera

haha, ja, det verkar slinka ner :D

men det är liiite svårt att pricka munnen :Dhär är allt bra! jag går runt på lite rosa moln efter tommies löneförhöjning, skitlarvigt, men han fick 15kr extra i timmen, plus att han precis har fått mer tider, från 30h/v till 37h/v, så det kommer verkligen märkas på lönen! :D så jag är skitglad :P

hur är allt hos er på landet då? ;)

kram

2009-05-13 @ 18:31:10
URL: http://vmiss.blogg.se/
Postat av: vera

haha, ja, det går verkligen åt! och denna månaden måste man ju typ köpa alla sommarkläder, som tur va så kan isabelle fortfarande ha sina kjolar och shorts från förra sommarn (det är det bästa med att köpa surfarshort, dom kan man ha året efter, för dom är så långa ;P) så det är bara linnen som behövs.

men nu måste man ju köpa en massa 74kläder till lillskrutten, dom växer ju så jävla snabbt :P jag hade ju glömt bort det ;)läst ju att ni hade bokat stuga på öland! så jävla nice. jag skulle också vilja. men ingen utav oss har körkort, vilket skulle behövas.

kommer ni ha 4 veckor semester tillsammans eller?ska a vara pappaledig något sen förresten?

2009-05-13 @ 18:54:46
URL: http://vmiss.blogg.se/
Postat av: vera

ne, att klä sig själv är inte alls lika viktigt längre! :D jag har iaf några klänningar och kjolar som jag kan ha. men det är väl det enda :Pja, körkort är inte en prio här uppe, man kan ta sig så lätt med buss och tuben, så. men snart ska jag fixa det, det är bara att få tummen ur :Pjaha. men om alla andra har semester när a inte har det, då får du väl hoppas på att alla andra inte åker bort, för då kan du ju umgås med dom ;)

vi har tre veckor tillsammans, tommie har också tidigt. men det gör mig inte så mycket, mest jobbigt att jag måste gå hemma med båda barnen själv i 4 veckor, men det fixar sig nog, om det är fint väder ;)vad tråkigt :/ tommie ska vara pappaledig från 1 september, tills beatrice börjar på dagis, vilket blir någon gång mellan januari och augusti nästa år! så han ska vara pappaledig länge!

men hur länge kommer du gå hemma då?

2009-05-13 @ 19:45:51
URL: http://vmiss.blogg.se/
Postat av: erika

faan va ja grät när barnet dog!!!!!!!!!!!

2009-05-14 @ 11:30:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback