ohopp


2009-05-26 @ 22:12:57
tack så mkt för alla tips angående bilstolen..ska ta de till hänsyn sedan när man tittar o jämför de oliak sorterna som finns på marknaden.


har inte skrivit så mkt på sistone, men e mest för att lillkillen e genomförkyld o jag e oxå ganska förkyld. Så varken ork eller lust finns just nu. Men idag har vi iaf varit i motala o hälsat på syster o hennes jimmy, jimmy fyllde år idag så va lite kalas. Vi blev bjudna på pizza..var jättegott =)  Har även hunnit o shoppa några klädesplagg till elliott med, blev ett par blå shorts i mjukistyg me vita ränder, o sedan ett par bruna byxor som man kan vika upp till trekvartsbyxor, två pyamasar o sen bäst av allt enligt min sambo- en sverige dräkt bestående av kortärmat o ett par shorts.

Min storasyster ,som har en son  på ett år, hade varit på föräldragrupp idag. Där hade de fått info från bvc att man absolut inte skulle klä sina barn i korta kläder när de va i solen. De ska ha långärmat o långa byxor o strumpor osolhatt.
Det fattar väl en annan med att det inte är bra att de är i solen så de bränner sig. Menar..jag har itne köpt kortärmat o shorts för att de ska ha de i solen.Tänker inte utsätta min son för sol några längre stunder. Jag har mer tänkt som så att elliott ska ha de på sig när han ligger o busar i skuggan när det är jättevarma sommardagar. o sen när han åker vagnen med. För tycker de vore helt omänskligt o klä på sitt barn långärmat, långbyxor o shorts o låta honom ligga i sin vagn en stekhet sommardag (vagnen e svart) då de kanske blir än 25-30 grader ute. Det blir likxom ännu varmare i vagnen då ju, han skulle väl tuppa av!
 Ananrs ska han få ha på sig långärmat o så vidare när han vistas i solen en längre tid..det är klart!!

imorn är det mammagrupp, men vi kan inte gå eftersom det är lite förkylt. Vill ju inte smitta ner de andra barnen.

hoppas alla mår bra
kramis






Kommentarer
Postat av: Anonym

ja, men det var ju ändå bra att hon sa det - alla nyblivna mammor kanske inte vet det.

2009-05-27 @ 17:05:42
Postat av: Kicki

Vi har också köpt en massa kortärmat och shorts till sommarn. Även såkallade sommardressar med korta ben och ärmar.



Men jag tänker inte heller låta Kevin ligga i solen med de :) Håller med dig om att de måste va bättre att ha så lite kläder som möjligt när man ligger i vagnen, vagnen isig är ju varm =)

2009-05-27 @ 17:30:14
URL: http://kicki.webblogg.se/
Postat av: emelie o elliott

till anonym: ja gud ja, det var jättebra att hon berättade vad de hade sagt =) men hon va nog inne på de lite som jag att det de sa ändå på något sätt är självklart för de flesta nyblivna föräldrar. O sen tyckte ja de va lite lustigt av dom o säga så, för man kan ju lixom inte låta ett barn ligga fullt klädd i en varm mörk vagn när det är som varmast ute o svettas bara för att de kan få solen på sig i ett par sekunder när man lyfter upp dom från vagnen o går o sätter sig i skuggan!

2009-05-27 @ 22:04:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback