OPERATION NÄKTERGAL.


2009-11-05 @ 21:48:30
Nu ikväll har vi sett på film här hemma. Har varit som en liten fuskfredagskväll ikväll eftersom a är ledig imorn. Gillar't starkt. Vi såg på Johan falk- operation näktergal. som alla andra johan falk filmer så var denna riktigt bra o spännande den med. Nån gång nu i helgen ska vi väl ta o se den sista av de 6 filmerna med! SEn vet jag inte vad vi ska ta oss till ;P

nää..om man skulle ta o borsta tänderna o gå o lägga sig nu. Imorn bitti är mitt mål att gå en riktigt låång promenad SJÄLV- utan barnvagn. hoppas de går av stapeln.

godnatt ni underbara <3






Kommentarer
Postat av: Carolina

Ja, det finns mycket man kan säga om systemet, men inte mycket av det är gott.

Dock måste jag hylla poliserna som är riktigt duktiga på att patrullera här i Bromölla. Man känner sig riktigt trygg. :)

Ja, oj, det är verkligen inte lätt det där med presenter. Man vill ju att det ska vara nått speciellt också ju- Och sen är det jul precis efteråt också nästan. Läste om alla era födelsedagar som ligger så tätt. Måste vara jobbigt?!

Japp, det är sprutor för vovvsingar också. Dom tar någon slags vaccination en gång om året. Vet inte riktigt vad den är bra för, men dom ska ha den i alla fall. haha :)

Låter mysigt med en promenad i morron. Jag älskar verkligen mina morgonpromenader. Det är så härligt nu när jag får tillfälle till dom, och jag tar verkligen vara på det. :)

Oroa dig inte över allt med mat, vikt, godis och motion. Du får njuta lite, du som varit så duktig. :) Du fixar det ändå. :)

Jag har faktiskt fuskat lite med godis och fika denna veckan, men just att jag käkat sånt så har jag hållit i gång min förbränning och därför gått ner mer än jag brukar. Hur lyxigt är inte det?! :D Jag är lycklig. hihi

Men jag ska kanske inte säga för mycket, för då kanske det kommer tillbaka och slår mig i häcken. :P

Hur som helst så ska jag fortsätta med att äta nått litet oftare för förbränningens skull, men ska försöka få i mig mer frukt och sånt istället för fika. :)



Man kanske skulle börja kolla på de där johan falk filmerna?! Alla säger att dom är bra, men vi har inte sett en enda än. haha



Hoppas du får en god natts sömn.

Kram

2009-11-05 @ 22:14:41
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Förvirrade Morsan

sv; tänkte lägga upp receptet på hur jag gjorde gratängen idag på bloggen=) det går ju att variera den i det oändliga, lägga till grönsaker och så. jag gjorde en enkel variant=)

ja, inspiration till matlagningen är alltid bra, inte minst lättlagat! :D

2009-11-05 @ 22:15:55
URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/
Postat av: CiliaH

Ibland kan man ju behöva kräka av sig ordentligt och då kan ju en kommentar vara ett lysande tillfälle :)

Visst är det sanslöst vilka puckon till föräldrar det finns? Jag tycker verkligen illa om när ungar är totalt ouppfostrade och föräldrarna varken säger bu eller bä till dem. Usch!



Du är välkommen att gnälla loss hos mig när du känner för det ;)



KRAM

2009-11-05 @ 23:21:47
URL: http://ugglehuset.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback