SÅ FRUSTRERANDE!!


2009-11-05 @ 12:06:57
Blir verkligen galen på våran son just nu!!!! HAn är jättetrött, men somnar han eller? nää..han ligger därinne i sängen o skriker gällt, pratar o babblar o slår på sängen o fönsterbrädet,emellanåt åker nappen på golvet!
Blir tokig på de här, igår tog det 1 timma innan han somnade- undrar hur lång tid det ska ta idag månntro?
Alltså- han behöver sova , han har inte sovit nåt sedan han somnade om efter vällingen vid halv 6 o vaknade strax innan halv 7 i morse, han är jättetrött o gnor sig i ögonen o gäspar o har sig. MEn sen när han väl hamnar i sängen så ligger han o flinar o blir busig istället.
Det är så frustrerande när de är trötta o inte somnar, man vill ju gärna kunna hinna med o göra lite medans de sover, men hur lätt är de när de inte somnar? Har försökt i en halvtimma nu! är själv trött me så tänkte vila en stund me ju.

va skönt de va o få skriva av sig lite =)






Kommentarer
Postat av: Förvirrade Morsan

förstår dig! jobbigt när de inte samarbetar med sömnen...

2009-11-05 @ 18:58:58
URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/
Postat av: Emelie, mamma till Lukas

åå känner igen det dära! Jag brukar lägga mig brevid lukas och sjunga =) OM jag orkar så tar jag vagnen på promenad då slocknar han på två röda.. men vill man sova själv så är det de första alternativet som gäller! =D

2009-11-05 @ 22:21:54
URL: http://mellemus.blogg.se/
Postat av: Therese

Usch förstår dig gumman..så har vi haft det med alicia ända fram tills att hon var ca 9 månader.. nu ger vi vällingen i hennes säng o sen så somna hon efter det...oftast ska tilläggas..KRam

2009-11-07 @ 23:39:19
URL: http://tezzan82.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback