VACCINERING- CHECK!


2009-11-25 @ 19:22:06
Nu är hela familjen johansson/karlsson vaccinerad. Skönt o ha de gjort, de känns lite i armen faktiskt..känns som att den är avdomnat emellanåt. Men de går väl över!!

Kollade in på mitt lönekonto förut eftersom jag hade semester i oktober månad o nu fått den lönen. Fick då till min förvåning se att jag även fått dagsersättning trots att jag inte lade in om någon föräldrapenning i oktober månad. Så var bara o sätta sig i försäkringskassans telefonkö o förklara sitt ärende. Killen knapprade in allt i datorn o sa att en handläggare kommer kolla på mitt ärende o sedan höra av sig. Trist när det ska behöva röra ihop sig som det gjort, men hoppas att de ordnar sig på ett smidigt sätt!!
Elliott är jätteledesen. han har varit det sedan typ tjugo över 5, och trött är han med..han har inte somnat ännu. Vet inte va det är =( har testat o ge honom lite alvedon ifall han har ont nånstans..men ingen sömn ännu!
Hoppas,hoppas att han somnar snart stackars lille kraken.

nää..nu ska jag svara på lite kommentarer
hörs.






Kommentarer
Postat av: Malin

Vi fick hem papper på vaccin till Wille nästa vecka.



Ja skönt o få sova. Natten e helig tycker ja. De gör inte mig nått om han sp skulle skrika hela dagen men natten e värre. Man vill bara sova.



Kram

2009-11-25 @ 19:49:24
URL: http://malinjljung.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback