EN HEMSK SAK.


2009-10-05 @ 20:54:37
Idag var vi ju hemma hos mamma/elliotts mormor en stund. Jag satt o kollade på en sak jag skulle ladda ner på mammas dator o kikade bort i en sekund. Vad tror ni händer? jag hör ett gnäll- vänder mig om och får i panik se att elliott står vid mammas o pappas kamin som de eldat i för fullt under förmiddagen o håller handen på den. Springer fram till kranen o spolar hans hand under vattten- tårarna bara rinner o rinner på honom stackarn. Efter 5 minuters spolning så testar vi att ta bort hans hand för o se om de gör ont.Och då e han sitt vanliga jag igen som tur är!
Fy fan vad otäckt det var, hjärtat satt i halsgropen på mig. Där ser man hur lätt det verkligen är att en olycka händre såfort man tittar bort en sekund! Det är just av denna anledningen jag verkligen vill ha något för våran kamin här hemma. För jag tror inte på att han som är så nyfiken av sig kommer att nöja sig med att bli bränd en gång, han kommer att ge sig på kaminen om o om igen ändå. För så var det hemma hos mamma idag, en stund efter han hade bränt sig så var han på väg mot kaminen igen!

Vi kikade på hans små fingrar förut för o se om de syntes nåt- han hade en blåsa på ringfingret o en på lillfingret. Men han verkar inte lida ett dugg av det! usch!

nu blir det godnatt alla kära läsare!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback