ERFARENHETER AV TELENOR MOBILT BREDBAND?


2009-10-02 @ 22:37:39
någon mer än jag som är lite besviken på telenors mobila bredband? har haft det i typ ett par månader nu kankse o blir bara mindre o mindre positiv till det hela. Sista veckan har de fasen varit förjäkligt dåligt! så fort man skrivit ett inlägg eller en kommentar till nån / är inne på banken eller vad som så slutar helsiket att fungera..dongeln blinkar blått..men inte finns det nån sida att ansluta till!!

När man skaffar nåt som man hört är bra så räknar man ju med att det ska fungera. Inte ska man väl behöva koppla ifrån o ansluta hur många gånger som helst på en timma samt försöka att testa någon av de andra usb ingångarna..blir fullkomligt tokig på det här!! betalar man för ett fungerande bredband så ska man väl få ett oxå eller????

har ni några erfarenheter av telenors mobila bredband?






Kommentarer
Postat av: Therese

Ni ska så snabbt som möjligt hör av er till telenor o säga till dem att dem måste göra något åt det eller säga upp er bindningstid för vi ahde telenor oxå o vi anslöt ca en 30 ggr på en timme om det räcker..så fort vi kom in på en sida så blev vi urkopplade.. säg till dem att ni går vidare med det om dem inte är er tillmötesgående.. säg att ni går vidare till konsumetverket o reklamationsnämnden.. AJg har tele 2 o det e betydligt bättre visst blir man urkopplad här oxå men inte alls på det viset..ajg har varit inne nu i 2 timmar utan något avbrott..Lycka till gumman!Puss o kram

2009-10-02 @ 22:59:14
URL: http://tezzan82.webblogg.se/
Postat av: Tova

Jaa exakt, jag frågade barnmorskan idag, och vi gravida har förtur till vaccinet... men hon visste inte ens själv när de ska börja dela ut vaccinet :S

Så vi får väl se. Är inte så superorolig heller, än så länge verkar både bebisen och jag må toppen :)

hoppas du har en skön fredagskväll!

kramar

2009-10-02 @ 23:28:04
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet
Postat av: Amanda & Oscar

Det blir en lugn helg. Ska på fest en sväng ikväll och sen sover jag och Oscar hos mina föräldrar för Kimmen är borta över natten på spelning. Det är så mysigt att sova hos mina föräldrar, de tar honom så fort han vaknar så då kan jag slappa lite ;)

2009-10-03 @ 13:00:30
URL: http://glantan.blogg.se/
Postat av: Katja

Jepp sambon har det genom jobbet, krånglar som f*n. Anslutningen försvinner puff trots att den blinkar och det står att man är ansluten. Nu får han det ju gratis och vi använder det bara när vi är ute och reser men ändå. Bra är det då inte!!

2009-10-03 @ 21:22:08
URL: http://www.lillagrodden.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback