HOME.


2009-10-01 @ 11:20:36

Nu är vi hemma igen. Blev att vi gick på öppet hus i alla fall. Ringde till A o han erbjöd sig o komma hem med bilen. Så vi fick först skjutsa honom tillbax till jobbet o sedan så åkte vi direkt till församlingshemmet. Idag var det en riktigt bra "öppet hus dag". Var lagom med barn! Elliott skulle bara gå runt o pilla o dona med allt som vanligt..men huvudsaken e ju att han var nöjd =)
Nu spöregnar det ute igen, verkar som att de kommer vara såhär hela dagen. Skönt på ett sätt, för då kan man ju stanna inne med gott samvete. Så det får väl bli städning av huset idag. Lilleman har precis somnat i skrivandets stund, så borde verkligen passa på att röja lite grann, eller ja..de blir nog snarare storröjning..hihi!
Ikväll ska sis gå på nån mannekänguppvisning i mjölby, skulle sååå gärna vilja åka in o titta på henne. Men det blir väl inge för min del. A har träning ikväll så han kan inte va hemma med elliott. Antagligen blir det senare på kvällen så elliott kan inte följa med heller ju. Tror han mest skulle illskrika o gnälla av trötthet eftersom han oftast somnar mellan 6-7 på kvällen o de här antagligen är runt 7-8 på kvällen. Men jaja..vad vore en bal på slottet?haha

Om man kanske skulle ta o ta tag i röran?


hörs senare






Kommentarer
Postat av: L* - väntar bebis

Tack så mycket!:)

2009-10-01 @ 12:23:30
URL: http://diiorkiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback