LÄMNAT TILLBAKA GRINDEN.


2009-10-03 @ 16:09:11
Grinden att sätta för kaminen har lämnats tillbaka idag. Varför? för att vi köpte en alldeles för liten modell..vi köpte fix 3 o skulle egentligen köpt fix 5 kom vi på idag. Och vad händer då? finns ingen hemma i vare sig linköping eller jönköping o de kommer inte hem förrän i mitten av oktober. Grindarna har gått åt som smör i solsken nu när de blivit kallare ute. Så vi får snällt vänta tills mitten av oktober! frågan är hur vi ska göra tills dess? vi behöver ju elda, men jag vill verkligen inte ha de på mitt ansvar att jag kikat bort i en sekund för att sedan höra värsta illtjutet från våran son som bränt sig illa på våran kamin. Så vi får väl köra på elvärmen ett tag nu..dyrt blir de - men hellre det än att han far illa!
vår sons välmående är viktigast av allt ju!






Kommentarer
Postat av: emma - mamma till meja

Ni får elda på nätterna så länge...



Kram

2009-10-03 @ 17:43:26
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: magdalena

Ett tips som är billigare är sånt här man har till komposter ..... typ sån här http://www.jula.se/e-Sales/esa/default.jsp. Oftast är de ju gröna men vill man ha tex svart så är det ju bara att spreja, vi hade sån och det funkade jättebra . Har flera kompisar som har haft såna oxå... vill man fästa den i väggen är det ju bara att få dit några krokar i väggen att fästa den i.



lycka till //Magdalena

2009-10-03 @ 18:00:55
URL: http://hulliganmamman.blogg.se/
Postat av: Förvirrade Morsan

det är ju jättekrångligt! det vi gör är att inte ha denver på golvet i vardagsrummet när vi eldar... mindre kul, men vad ska man göra?

2009-10-03 @ 20:20:47
URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback