SHOPPING.


2009-10-02 @ 19:41:25
Kan ju berätta lite om vad vi köpte..kan tyvärr inte visa några bilder eftersom kappahl inte hade allt på hemsidan. Men imorn kan de bli så att det kommer upp lite bilder från kameran! Ska dessutom visa hur mina jeans sitter på mig =) o så kanske skorna med?

A köpte sig en jacka, en piketröja. vi köpte bodys till elliott; en som det står kizz på, en som de stod 28 på, sedan fick han en söt svart väst o en grå fin kofta med knappar. Till mig blev det trosor.

ja, de va väl det jag hade o skriva om de just nu.

Nu blir det en johan falk film- o soffmys!






Kommentarer
Postat av: Förvirrade Morsan

ja, nånstans tar det ju stopp ;D jag lyckades dra på mig 27 kilon under graviditeten (!!). blev ju iofs mycket ligga ner och stillasittande pga illamående och foglossning, så kanske inte så konstigt att jag gick upp så mkt (eller att jag snabbt gick ner när jag började röra på mig igen)... Jag förstår mig inte heller riktigt på det där med BMI, jag ligger på 27,1 iallafall... Känner mig inte direkt överviktig, skumt!

2009-10-02 @ 20:17:32
URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/
Postat av: Nina

ja tror att det kommer i perioder det där.. theo säger ludde då å då. med dudde. men ändå. men sen är det som om han inte minns det. lr så gör dem det. bara det att dem inte vill :P

2009-10-03 @ 00:05:57
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback