SÖNDAGKVÄLL.


2009-10-11 @ 20:09:24
O ja, såhär är det o ha helg me sin familj <3 man hinner inte alltid att skriva en massor men när man väl gör det så skriver man med de där lilla extra..haha..eller hur?

Dagen har gått i lugnets tecken faktiskt. Elliott o jag var ute på långpromenad i morse, var ganska kallt o grått ute men vi slapp iaf regnet! När vi kom hem så fick lillen busa runt här o så blev de lunch- som vanligt vid 12 och efter det så fick han sova. Han sov ända till kl 14 ca. O under tiden låg jag här i en soffa under en filt o halvsov. Det var riktigt skönt efter en ganska rörig natt! Är de nån mer än jag som blir riktigt frusen när man kommit in efter en långpromenad? jag måste nästan alltid ta på mig en tröja eller sätta mig under en filt när jag varit inne en liten stund efter promenaden. BURR!
O sen vid fyra så kom mamma o pappa, mina systrar o två av deras killar o elliotts kusin w så klart =) blev massa snack, bullar o bus! de va så mysigt så!
Har ätit riktigt god middag ikväll, blev tacos. Tacos är nog en favorit, förutom korvstroganoff förstås ;P Lite godis har slinkit ner ikväll med. Så kommer få kämpa extra hårt denna veckan om jag ens nästintill ska kunna nå samma viktnedgång som nästa vecka!
Nu ligger vi här i varsin soffa med varsin dator. A spelar football manager, och jag bloggar- i bakgrunden är sällskapsresan på o de brinner i kaminen. En riktigt behaglig söndagskväll med andra ord!
Imorn hade jag tänkt o visa er ett litet bildkollage- ska bli spännande o se om de syns nån skillnad! får väl se om de hinns med imorn, annars blir de nån annan dag i veckan!

hoppas ni har en mysig söndagskväll?
kramis






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback