FRÅGESTUND- SVAREN.


2009-09-29 @ 21:41:01


1.Jenny: Inga frågor? Ja då måste jag ju ställa en.. Har ni funderat något på om/när ni ska skaffa ett barn till? Kram Jenny
Svar: Det är klart att vi har pratat om det. Det är självklart att vi kommer att skaffa ett syskon till elliott. Vi har bara inte bästämt när ännu som det ser ut just nu =)

2.Erika hur kom det sig att du började blogga?
vad för linje gick du på gymnasiet?
Svar: Från början så var denna bloggen en blogg där jag skrev av mig om allt möjligt. Just då hade jag inga läsare alls knappt så vad skönt att kunna skriva om allt mellan himmel o jord.
Jag gick Samhäll/ekonomisk på gymnasiet.

3.Lina Vem av dina systrar är gravid.
Svar: tycker det låter som att du vet vem jag är? Det är min storasyster som är gravid igen.Snart blir hennes son W storebror.

4.Johanna Vilket dagis valde ni till Elliott?
Svar: hihi..en till Ödeshögsbo kanske? Vi valde smultronstället eftersom det kommer att ligga på vägen till jobbet så blir det smidigast så..om han nu får en plats där =)

5.Förvirrade morsan
då ska du få en fråga som du kan svara utförligt på ;)
hur ser ditt liv ut om fem år? :D
Svar: Hmmm..om fem år? ja du! Vi är nog förhoppningsvis åtminstone 4 stycken medlemmar i denna familj. Förhoppningsvis så är jag efter ett spontant frieri från A fru Karlsson. Vi är alla pigga, friska och lyckliga! Det vart inte ett så utförligt svar kanske. men det är allt jag har just nu ;P

6. Johanna:
Om Elliot blivit en tös vad hade ni tänkt på för namn då?
Svar: Vi var helt inne på att om det blev en flicka så skulle det bli en Molly. Men nu blev det ju inte så! lär nog aldrig bli en Molly nu heller. En gammal vän fick en söt liten dotter som fick det namnet. Det finns massa andra namn som man tycker bättre om nu istället!

ja..det var alla frågor det! hoppas ni fått de svaren ni hoppats på ;P






Kommentarer
Postat av: Carolina

Hej gumman!



Skrev en kommentar till dig igår kväll men det verkar som om det blev något fel.



Självklart blir jag inte det minsta sur, tvärtemot så tyckte jag det blev skitsnyggt med den nya fonten på kategorierna. :) Och det ser ut som om viktbloggen kommer bli riktigt snygg den också! :) Kul! Funderar på att avancera min egen blogg när jag får lite tid över. Lärde mig ju lite nytt när jag gjorde din så nu försöker jag bara komma fram till vad jag vill ha. :)



Allt bra med er?

Följer alla mina favoritbloggar varje dag så jag hänger med även om jag inte hinner skriva i min egen lika ofta just nu. Hoppas få lite mer tid över snart igen. :)



Läste din viktblogg i fredags förresten och skulle kommenterat redan då, men det blev aldrig av. Tänkte bara framför hur duktig jag tycker att du är!! Grattis till ditt fina minus! Kul att du inte har så mycket kvar nu ju.



Nu ska jag hoppa in i duschen. Har hållt på att baka hela kvällen. Är ju min sista dag på jobbet imorron så då får man ju bjuda den fina arbetskamraterna på lite fika. :) Mums.



Hoppas att ni har en riktigt trevlig kväll.

Puss o kram

2009-09-29 @ 22:01:59
URL: http://bluppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback