HEMMA.


2009-09-23 @ 17:40:21
Vi begav oss ut i blåsten på en liten promenad trots allt. Jag hade lite ont i huvudet o kände mig seg, elliott var uttråkad. Va kunde inte bli bättre än om inte en promenad. Var faktiskt jätteskönt ute trots blåsten =) STannade även på ica o handlade lite god kvällsmat me, så när jag tränat på crosstrainern sen när elliott somnat så blir de till o vräka..haha!

Va störigt o sitta o lyssna på finska.. eller ja..det är störigt när man inte kan språket iaf..hihi. Elliott har en sån där fisherprice mojäng me måne o siffersnurra o massor på som låter såfort man rör den. på sidan är det en knapp som man kan ändra språket på. Antagligen har han kommit åt den, för det är absolut inte svenska som ljuder ur den just nu! vem vet- han kanske börjar prata finska istället för svenska sen? nävars.

over and out






Kommentarer
Postat av: Petra

Haha, finsktalande är ju kul, men kanske inte språket nr 1 precis, hehe! Duktig du är som tränar så länge! Mendu har ju gått ner lite oxå!!!! Längtar tills jag med får träna igen å bli smal!

Ordet fick vi av min bror å hans fru å de hade köpt det i Smögen. Men tror jag sett likadana på nätet nånstans men kommer inte ihåg vart!



kram

2009-09-23 @ 17:55:02
URL: http://glamouricious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback