helt slut


2010-04-24 @ 16:52:16
nu är både jag och elliott helt slut i kroppen. Vi har varit ute på lite vift idag..o de har gått jättebra =)

Vi följde med elliotts mormor o morfar till husvagnsförsäljare o sen åkte vi vidare till ikanohuset i linköping. Mamma o pappa hittade en jättefin husvagn, jag satt mest i bilen o vaktade elliott jag. För på väg till mantorp så somnade han o då ville ju inte jag väcka honom utan då satt vi två kvar i bilen. Sen vart jag avbytt av E så jag kunde springa in o se va de va för husvagn de va sugna på. SEn kikade jag givetvis lite grann efter en husvagn till oss oxå..vill såå gärna ha en ju =)

nu sitter vi o myser o slappar lite grann i soffan, A är iväg o sparkar boll- han kommer nog hem efter fem. Ikväll tänds grillen återigen, de vankas helgrillad fläskytterfilé- mums fillibabba!

hoppas ni haft en bra dag??

kramar






Kommentarer
Postat av: Louise&Isabella

Vad fint det blev! vet att du sa att du inte var färdig men har två önskningar. Lite fetare och större text till blogginläggen och så vill jag ha det här texten ovanför första bilden ute i sidan. Hej! Louise heter jag och jag är en 22 årig mamma som bor med mina älskade två utanför kristianstad. Isabella för Lucia 2008 och Daniel, min stora kärlek! Här får du läsa om oss och vårt liv. Trevlig läsning!

2010-04-25 @ 17:29:18
URL: http://bebbekarlek.blogg.se/
Postat av: Cathy

Ville bara titta in å skicka kramar:-)

HÄRLIGT med vår å grillning!!

2010-04-25 @ 17:40:01
URL: http://fourkids.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback