Barnmorskebesöket v25


2010-08-25 @ 11:46:34
Då va man hemma igen efter besöket hos bm. Har precis lagt elliott i hopp om att han ska somna, A har nu åkt tillbaka till jobbet. Tänkte ta mig något o äta om lillbusen vill sova, o sen kanske vila lite själv me.

Besöket hos barnmorskan gick jättebra, allt såg fint ut., va bara de att när jag åkte därifrån så kom jag på att ja gju inte fått nåt moderskapsintyg,,och de måste jag ju ha o skicka iväg till försäkringkassan helst idag =/ får ta o ringa o be dom skicka ett så kanske de förhoppningsvis kommer hem till fredag.

vikten +3 kilo  (beränkat efter inskrivningsvikten)
hjärtljuden 150
sf-mått 26
hb-värde 142

Barnmorskan frågade mig om jag hade fått nåt papper hemskickat om att jag inte behövde äta något järn. De hade ju mätt mina depåer sist jag var där o räknat ut att jag inte skulle behöva äta några. och nu sa hon att mitt värde var lite för bra, så jag ska inte äta några mer järnisar..härligt värre =) vikten jag kommer o gå efter nu kommer att vara efter inskrivningsvikten eftersom de verkar som att våran våg här hemma inte stämmer för fem öre. och det är ju inskrivningsvikten barnmorskorna går efter så.

värden graviditeten me elliott:
vikten +7 kilo
hjärtljuden 152
sf-mått 25
hb-värde??

fick en ny tid om fyra veckor i v 29, och sen en tid för placenta UL i v 32, den 14/10

längtar såå till nästa bm besök när man får höra bebbens hjärtljud igen, det är så magiskt ju <3 o ja, det var väldigt mkt rörelse o liv därinne..hihi!






Kommentarer
Postat av: ruby,milo och magen

vad skönt att du gått upp så lite! LYX! :P

2010-08-25 @ 17:57:10
URL: http://rubykanoby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback