En kväll i lugnets tecken.


2010-08-10 @ 19:27:16
Sitter här i soffan o tar de lite lugnt, solen som varit har nu försvunnit o de är lite grått bortigenom. Antagligen är det regn på gång =( Blir läggning tidigt ikväll, är trött som jag vet inte vad efter en natts dålig sömn samt tidig uppgång o shopping på gekås.
Vi kom fram till Ullared en kvart innan öppningen ungefär...då va den en hel del kö. MEn vi sade det allihopa att de är ju inte så mkt kö ändå med tanke på att de ju var några därinne. När de väl öppnade så kom vi in väldigt fort..tog bara 3 min ca så va vi inne=)
Väl därinne blev de första jag gjorde en tripp till barnavdelningen. Där hittade jag en vinteroverall (299:-) en vintertäckjacka (179:-) fodrade regnkäder (169:-), fleecejacka (70:-), överdragsbyxor (99:-)dagisvantar, strumpor o mjukisbyxor. Sådant som kommer gå åt på dagis i sen i senhösten/vinter. Annars blev de väl inte så mkt shopping för min del.  Man plockar ju ändå bara på sig massa skit "bara för att det är billigt" o denna gången lyckades jag faktiskt att undvika de ;)  De följde iaf med lite schampo o balsam, duschcreme, en fönsterlampa till Elliotts rum, tvättmedel, diskmaskinstabletter, och lite mer nödvändigheter därtill.

1800:- ca stannade de på o de tycker jag inte är så mkt med tanke på vad jag fick för pengarna, köpte ju massa vintergrejer o sånt =)

Nu sover äntligen Elliott, tog en liten stund innan han kom till ro ikväll, trots att han va jättesupertrött kraken, kanske va för han saknat sin mamma idag ;) haha..

Nu ska jag ta o kika in ikeas hemsida lite, alltid skoj o planera lite inför senhösten/vintern ju ;)

vi hörs kanske senare?
hoppas ni har en fin kväll!
kramar






Kommentarer
Postat av: Emelie

Men du verkar ha fått mycket för dina pengar ;-).

Roligt när man kan fynda litegrann.

Ja, inte alls säkert att din lilla killa hade velat stå på en ståbräda; inte alls säker på att Milton köper det men han kommer ju nästan vara 4 år när bebisen kommer, hihi

Hoppas du mår bra och att allt rullar på.

Kram Kram!!

2010-08-11 @ 08:27:04
URL: http://mrsojvindsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback