en tripp till jönköping


2010-08-08 @ 18:13:33
De blev en liten tripp till Jönköping i de tråkiga, gråa o mulna vädret. Vi va o åt på mc donald's , gick lite på H&M och sen stannade vi på 1klass o babyproffsen för att spana in syskonvagnarna igen.
Blev besviken när vi kom till 1klass- sist vi va där så hade dom en carena double swing som utställningsex som man kunde provköra osv. IDag när vi va där va den helt plötsligt borta. Jag som gärna hade velat testköra den lite o sen testa o se hur den blev när man fäller ihop den osv (den är ju ändå över 1000 kronor billagre att köpa ny än babytraveler, då jag fått offert från ett ställe på 3995:- för vagn o 895:- liggdel) men nej, då hade de ju självklart sålt den. Tar man inte hem en ny då eller låter bli att sälja visningsexet så kunderna kan få se va de är de ska köpa/beställa?

jaja.. vi gick vidare till babyproffsen o väl där gick vi självklart fram till babytravels syskonvagn dublin. Vi testkörde den, bad en expedit om hjälp så vi fick se hur man fällde ihop den (hur stor o tung den blev ihopfälld osv) o sen fick vi även prisinfo.  När jag kikade inom deras hemsida häromdagen så stod de faktiskt i en banner att de hade erbjudande om att man fick köpa en för 4995:- o en liggdel för 995:- , men de kostade visst 5395:- vagnarna o liggdelarna 1395:- shit pommesfrites- det är mkt pengar o lägga ut på en vagn de..
A har börjat bli lite tvär när de gäller o köpa begagnat nu. HAn säger att han inte vill ha en begagnad eftersom man inte vet vad den används till osv.. MEn att lägga 6790 spänn på en vagn är de värt de? Vi gav visserligen över 7000 för våran emmaljungavagn för två år sen- men då visste man ju att den skulle komma till användning.

Jaja..de är ju ändå ett tag kvar till december- ska försöka luska ut nån försäljare av carena här i närhetet i östergötland som har en som utställningsex så man kan få testa den lite med. Är den vettig så kanske det iaf blir en sådan.. de är så svårt de här! vill helst av allt ha babytravelvagnen men de kostar ju en del!!

så nu har jag skrivit ner mina tankar o funderingar kring de återigen- de är mkt velande fram o tillbaka.

Vi har redan lagt elliott förresten, han sov bara ca 20 minuter i bilen förut- så han var trött o gnällig som ett as stackarn. Hoppas han sover riktigt gott inatt nu våran prins <3

önskar er en trevlig söndagskväll så får vi se om vi hörs nåt senare,
kramar







Kommentarer
Postat av: erika

hej mitt nya jobb är på en förskola som även sitter ihop me en skola. en stor enhet med andra ord. innan var jag på en liten förskola. ska bli kul =)



läste ett inlägg nedan om att du satte elliott i sängen när han gjort något. missuppfatta inte det här nu för alla har sina egna uppfostringsmetoder, men var medveten om att du då gör sängen till en straffplats o inte att det får bli den trygga mysiga inbjudnade plats det egentligen är.. där man ska vilja vara o vilja gå å lägga sig. kram

2010-08-08 @ 19:38:34
URL: http://taby.blogg.se/
Postat av: Louise&Isabella

Jag hade nog satsat på en beganad iaf. Det finns ju så många fina på blocket. Lägga nästan 7000 på en vagn och sen kanske inte elliot vill åka vagn alls typ till våren! De hade ett utställningsex av carenan i en briobutik i osby i skåne om du har vägarna förbi;) Ligger bilder på bloggen nu förresten hur Bellans rum blev. kramis

2010-08-08 @ 21:07:32
URL: http://bebbekarlek.blogg.se/
Postat av: Nina

hah ja brukar låtsas sova..



låtsades småsnarka nån gång.. men det sluta ju bara med att han härmade mig å snarka han med. man kan ju inte direkt hålla sig då :P

2010-08-08 @ 22:13:14
URL: http://deliciously.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback