Hemma på Östgötsk mark igen =)


2010-08-04 @ 20:20:28
Godkväll i alla stugor, hus o lägenheter.

Nu är vi hemma igen, eller ja..vi har varit det sedan halv 3 cirka..men de har ju varit full rulle sen dess.
Kryssningen började så dom sagt redan i måndags runt tio snåret då vi satte oss på bussen här hemma på torget o sen åkte vidare typ hela östergötland runt kändes de som. Efter över 3 timmar på bussen hade vi inte kommit längre än till strax utanför linköping (!!) o då hade vi passerat Borghamn, VAdstena, Motala, Borensberg... o sen fortsatte resan till Norrköping, Nyköping.
Sen när vi väl va på terminalen gick allt jättesmidigt- o vi fick gå på båten direkt. Vi satte oss vid ett fönster o satt o småkikade på när vi åkte- det är såå fint i skärgården ju =)
Sen blev det buffén vid halv åtta och efter det spelade vi lite på spelmaskiner o satte oss i baren o lyssnade på lite musik. Blev läggning runt 11- halv 12 nånstans pga övertrött preggo som knappt kunde gå.
Morgonen därpå gick vi upp runt 7 för o äta frukost. Sov riktigt kasst pga kramper i vaderna o så hade vi hytt under bildäcket med o typ under vattnet..så man hörde det klunka o de kändes ännu mer när de tog i att blåsa.

Runt tio tiden va vi iaf framme i Helsingfors o vi hade då typ 7 timmar att fördriva där. Vi gick runt o kollade i vartenda köpcenter vi kunde hitta. Tror inte jag gått så mkt på år och dar, och de va väl kanske inte världens smartaste idé o gå så mkt heller. JAg hade ont i skinkorna och ilningar..men inte ville jag vara en tråkig sambo som inte orkade me nåt..så de enda jag sa till A var att han fick ha överseende med att de kanske tog lite extra lång tid för oss att gå.
Vi hittade iaf lite kläder till Elliott o ett par billiga skor till honom på rean som bara kostade 3,90 euros. Sen blev det en mamma t-shirt, mammalinne, mammatrosor till mig = ) EFter att vi besökt alla köpcenter som jag kände jag orkade me så tyckte jag att de va dags att gå tillbaka till båten...var typ 2-3 timmar kvar att fördriva när vi kom tillbaka. o dom fördrev vi genom att ligga o vila en stund o sen blev de korsordslösning vid fönstret, o där satt vi vid avfärden me o kikade på den fina utsikten =) Blev lite öl o läsk för min del i baren på kvällen, och runt halv tio  var vi båda så trötta så vi faktiskt gick o lade oss. Blev en kass natt till för min del eftersom vi hade gått så mkt så blev de ju självklart extra mkt kramp i vaderna o sen så va de såna vågor så jag låg klarvaken i typ tre timmar o oroade mig för att båten skulle sjunka (jag vet att jag lär larvig :P)

Imorse satte vi oss på bussen runt 10 tiden igen för avfärd hemåt. Mor va snäll o hämtade oss i mjölby så vi skulle slippa o åka runt massa extra..tack mamma!  När vi kom till Elliotts farmor o farfar va de nån som stod på  altanen o kikade på oss o när han såg mig så började han o hoppa glatt o säga "mamma,mamma"
O jag vart såå glad över att se min älskade lilla plutt igen, har inte gjort annat än att tänka på honom under helsingforsresan ju!!

Summa summarum så hade vi det jättetrevligt på kryssningen, men OM vi kommer åka nån mer gång i framtiden så ska jag unna oss en bättre hytt ovanför vattenytan ;) o som de känns nu så kommer jag inte vilja vara ifrån vår son en enda natt på jätte jätteläänge =) han är ju vårt allt!!

hoppas ni haft de bra här hemma,
kramar






Kommentarer
Postat av: Nina

va så lite så :D



absolut ja ska inte klaga. :P

2010-08-04 @ 21:52:24
URL: http://deliciously.se
Postat av: Amanda & Oscar

De få ggr jag har åkt båt så har jag haft hytt ovanför ytan med fönster annars åker jag inte! Kul att ni haft det trevligt :)

2010-08-05 @ 00:53:34
URL: http://glantan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback