Äntligen hemma


2010-12-17 @ 21:58:38
Hej alla. Vad skönt de är att äntligen få vara hemma igen efter tre röriga dagar. Var under gåhem ronden i onsdags som de upptäcktes att leila hade gulsot. Så istället för att åka hem blev jag omhan skickade till spec bb för solning. Men värdet blev sämre till dagen efter o vi fick hamna på neonatalen Istället för intensiivare solning. Kraken fick ligga stilla inne på sytt rum och sola hela gårdagen o alla var så impademöver hur lugn hon Var. Dessutom blev de sondmatning med nan så de gula åkte ur kroppen snabbare. Så blev ingen amning igår o inte inatt heller eftersom de var tvunget o vara en viss mängd. Fick låna pump - men nu har de visst börjat rinna till under dagen o jag misstänker Mjölkstockning eftersom ja har några knölar dessutom. Kul att få sånt när man inte ens fått amma knappt. Vad gör man för att bli av med stockningen, tips mottages varmt. Återkommer när tid finns. Ska in till Motala och testa sessans värden imornmså de inte stigit. Håll tummarna. Hoppas alla Mår bra. Kram






Kommentarer
Postat av: Amanda & Oscar

Amma, amma, amma är det bästa vid en stockning. Hoppas att ni får åka hem snart!

2010-12-17 @ 22:38:12
URL: http://glantan.blogg.se/
Postat av: Förvirrade Morsan

värme, pumpa/amma så mycket du kan, massera knölarna är det som funkade bäst för mig när jag hade mjölkstockning. skönt att ni mår bra, jobbigt med gulsoten =(

2010-12-17 @ 23:16:54
URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/
Postat av: Emelie

Åh härligt att vara hemma ;-). Fast Elliott fick väl inte gulsot? ;-). Hoppas det inte är mjölkstockning, jag är inte så bra på det där med amning så har inga tips precis... KRAM!!!

2010-12-18 @ 11:11:41
URL: http://mrsojvindsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

det är nog inte mjölkstockning, jag hade massa knölar precis innan mjölken rann till ordentligt och sen släppte de när jag kom igång med amningen =)

jag hoppas det är samma för dig !

sen tror jag att du får ändra namnet, för jag tror inte att det var elliott som hade gulsot ;) förstår att du är trött gumman..

hoppas ni mår bra allihopa kramar

2010-12-18 @ 12:58:47
Postat av: eva

och det var jag som råkade bli anonym )(

2010-12-18 @ 12:59:24
URL: http://fonmo.blogg.se/
Postat av: Lena - Mamma till Ian

Skönt att få komma hem och komma in i alla rutiner igen, men gumman du måste nog vara lite förvirrad =) Haha...tror du är så van att skriva Elliott att du nämde att han hade gulsot. Men jag förstod vad du menade ialla fall =)



Hoppas det gick bra med lill sessan idag.



Kram

2010-12-18 @ 13:19:35
URL: http://trollflikka.blogg.se/
Postat av: Emelie, mamma till Lukas

ååå STORT grattis i efterskott! hänger inte riktigt med här i bloggvärlden. Tips mot mjölkstockning är vetekudde! Var min räddning då jag fick som ett jack i mitt ena bröst fråga mig inte hur lukas lyckades men på något sätt då de gjorde för jävla ont att amma. I af jag låg och sov på sidan med en vetekudde under bröstet. Vaknade sedan utav att det var helt blött så pumpade jag lite å höll på så i någon/ några veckor =)

2010-12-19 @ 02:36:37
URL: http://mellemus.blogg.se/
Postat av: Peka

Grattis till nya sötnosen!

Ang mjölkstockning så är det bästa att amma amma amma :) jag tycker det är konstigt att du inte får amma :/ jag hade gjort det ändå :P

2010-12-19 @ 10:54:12
URL: http://pekasrosa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback