en liten update!


2010-02-24 @ 18:06:33
Ursäkta att jag inte kikat in tidigare idag, men de blev lite eftermiddagskaos här hemma när jag kom hem. Elliott hade nämligen kräkts i bilen när A hade hämtat honom, och sen en gång till strax innan jag kom hem o sen kräktes han när han satt i mitt knä. Maginfluensa på gång? trodde vi.
Men nu har han inte kräkts nåt sedan 3-halv 4 så, och så har han varit hur pigg som helst o sprungit runt o flinat o busat! Lustigt värre.
JAg funderar på om det kan va så att han var så full i maget, han har ju inte bajsat ordentligt på några dagar nu antar jag, och igår mrose var han jättehård i mage när han väl bajsade. Så de kan ju varit så att de han hade ätit helt enkelt inte fick plats? Trist att man inte får veta om de bajsat eller inte när de är på dagis, A har ju inte tänkt på att fråga dom heller för den delen när han hämtar.
Eller oxå kan de va så att han inte gillade maten han fick på dagis, för han hade bara ätit 1/2 portion tydligen.
Det är väl bara att avvakta o se ikväll/inatt.
Är han pigg o kry imorn o inte kräks nåt inatt så är de väl bara o bege sig till dagis, för då kan de ju inte va maginfluensa.
Vi stannar nog hemma imorn även om han är kräkfri för o va på säkra sidan. det är ju elakt o smitta andra barn OM de skulle va nåt!

Men fy vad hemskt de va o se ens lille pojk kräkas sådär, han illtjöt samtidigt som han kräktes- min lille sötnos =(

Det blir nog inte så mkt mer uppdatering än de här ikväll, funderar på om jag ska ta o lägga upp den design till en tjej nu..

sen får de bli kväller! ska ta o lägga mig tidigt ikväll för man vet ju inte hur natten blir heller!

hoppas ni mår bra o att ni får en mysig kväll!

KRAMAR






Kommentarer
Postat av: Louise&Isabella

Vet du att de flesta dagis har 48 timmars karens när barnen har kräkt innan de får komma tillbaka. Oavsett orsaken till att de kräkt. Hoppas han slipper maginfluensa iaf! kramis

2010-02-24 @ 18:33:35
URL: http://bebbekarlek.blogg.se/
Postat av: Eva

usch då stackars elliotten..det är så hemskt när de kräks och är så ledsna..det gör ont i hela mammahjärtat =/ hoppas han mår bra nu då =)

2010-02-24 @ 19:30:38
URL: http://fonmo.blogg.se/
Postat av: Förvirrade Morsan

stackarn =( det kan ju som du säger bero på hård mage... hoppas han slipper bli sjuk!

2010-02-24 @ 21:57:17
URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/
Postat av: Emelie, mamma till Lukas

Det verkar vara ngt som går nu verkligen ALLA är sjuka.. plus alla barn! Lukas kräks också det gör så ont att se honom göra det för dem blir ju rädda :( lilla pojkarna! Nu hoppas vi på kryare bebisar snabbt :)

2010-02-24 @ 22:34:00
URL: http://mellemus.blogg.se/
Postat av: emma-mamma till meja

Riktlinjerna är 48 h hemma från sista kräkning...

Hoppas han mår bra idag!

Kramar

2010-02-25 @ 13:14:35
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Magdalena

Mina barn hade så förra veckan att de bara kräktes ett par gånger sen var det ok igen :-( finns ju magsjuka som är sån och här verkar det var en del som drabbats. Skönt att han mår bättre i varje fall:-) Längtar till City gross öppnar här nere .... Ha det så bra kram

2010-02-25 @ 20:16:54
URL: http://hulliganmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback