tisdag eftermiddag


2010-02-23 @ 15:40:15
Då hade jag en stund över till bloggen, tänkte kika in en snabbis o skriva av mig lite. Höll på att gå riktigt illa imorse, hade kunnat bli så att jag inte haft nån dator längre. Elliott fick nämligen tag på datorn som står mitt på bordet utom räckhåll för hans flixa armar- trodde jag. JAg var bara o hämtade tandborsten o skulle borsta tänderna när jag hörde en smäll- sprang fort ut till vardagsrummet o ser att de jag anade hade åkt i golvet faktiskt hade det. Där låg datorn på golvet. Startade datorn, och som tur var så funkade den iaf, det var nära ögat!
Med andra ord så får man förvara datorn nån annanstans numera.

när vi kom till förskolan imorse o jag släppte ner honom på hans avdelning efter att ha klätt av honom ytterkläderna så blev han blyg. Han stod och kramade mina ben o ville komma upp till mig igen. Fröknarna som var där var från en annan avdelning o elliott var ju inte van vid dom så den ena fröken gick och hämtade elliotts fröken. Men han vart inte mindre blyg för det, när hon tog upp honom o han skulle säga/vinka hejdå så blev han jätteledsen. Och när de stod i fönstret o jag ställde mig o vinkade utanför så såg jag att han fortfarande var ledsen =( det är inte roligt o lämna sitt barn när han är ledsen ju!
Men de hade visst vänt fort. De hade sagt att det hade gått jättebra och att han hade varit jätteduktig idag med. Och sovit i en timme hade han gjort idag oxå! Skönt att de går så himlans bra, förutom lite tårar nu på morgonen!

På jobbet har de gått jättefint idag med, har sorterat frotté och sängkläder. De känns som att man kommer att ha lite ont i kroppen imorn eftersom man arbetar mkt med kroppen o lyfter höga lyft osv.

nu ska jag ta o äta lite tror jag.
hoppas ni haft en trevlig dag!

kramar






Kommentarer
Postat av: Jessica

Hej.



Vilken underbar blogg du har. Kul att läsa och fin design.



Jag tänkte fråga dig ifall du hade velat hjälpa mig med min blogg-design. Jag är värdelös på sådant och behöver hjälp då jag är gravid och väntar mitt första barn. Vill inte ha den gamla då =)



Hade varit jätte snällt.

Du kan ju adda min msn, [email protected]



Kram

2010-02-23 @ 15:48:46
URL: http://jessica18.blogg.se/
Postat av: Eva

vad skönt att det går så bra på dagis =)

2010-02-23 @ 15:49:47
URL: http://fonmo.blogg.se/
Postat av: Linda Olsson

Tack tack! :)



Vilken tur att datorn klarade sig! :P Busunge ;)



Kram

2010-02-23 @ 16:00:08
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/
Postat av: Malin

Han drack de innan men inte nu. Två månader drack han nog de sen ville han inte alls ha de. Har försökt många ggr men han vill inte. Tycker nog inte om de nu när han fått smak på mat:)



Ni verkar me haft en bra dag trotts dator och lite tårar.



Kram

2010-02-23 @ 16:13:56
URL: http://malinjljung.blogg.se/
Postat av: CiliaH

Usch ja det minns jag att framförallt Filip blev ledsen när han var liten när man lämnade honom. Cajsa har alltid varit mycket kaxigare och bara störtat in när hon kom till dagis. Blir intressant att se hur det blir med lillfia, den dagen hon börjar på dagis.



KRAM

2010-02-23 @ 18:05:26
URL: http://ugglehuset.wordpress.com
Postat av: vera

jag tror att det är lättare för ett barn att börja gråta när det är den som har varit hemma med barnet mest lämnar den.

för sån är b också, när jag lämnar kan hon bli skitledsen, men när det är tommie som gör det, så går det hur bra som helst :P

hon är ju mer van vid att tommie "lämnar" henne, då han går till jobbet.

det är min teori iaf :P

2010-02-23 @ 18:10:11
URL: http://vmiss.blogg.se/
Postat av: Carolina

Visst är dom?! Jag var liksom helt förtrollad när jag stod där och tittar på de vackra flingorna. haha.. Folk måste ha undrat vad tusan jag sysslade med. ;)

Visst är det typiskt?! Säger/skriver man om något så ändrar det alltid sig. haha.. så är det i alla fall alltid för mig. Säger jag t.ex. att hunden är riktigt duktig så missköter han alltid sig efter det. Tjii för att man skryter liksom. haha... ;)

Nä, jag känner igen det där, även fast jag har ett stillasittande arbete. Man blir så otroligt trött och när man kommer hem och slappnar av är det som sömnmedel. Men du får du en massa gratis träning på ditt jobb ju?! :) Härligt.

För mig går det finfint. Är nästan helt klar med introduktionen nu så jag jobbar i princip likadant som alla andra anställda just nu, förutom att jag har min mentor till hands hela tiden, för jag känner mig fortfarande lite osäker och vill ju ge kunderna den service som förväntar sig. :)

Hoppas ni har en riktigt trevlig kväll.

Massor av kramar

2010-02-23 @ 19:35:06
URL: http://bluppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback