tröttis AB, hur nattar ni?


2010-02-22 @ 19:56:25
Nu vart jag tröttis, det är visst jobbigt att vara en working girl, hihi! Ska strax ta o hoppa in i duschen o sen lägga mig i sängen o kika lite på tv tror jag!
Elliott slocknade strax efter kl 18- då var han supertrött! det är jobbigt att gå på dagis, så många nya intryck o sen så sov han ju bara en timma! Så nu får vi hoppas att han sussar gott inatt!

När jag nattar honom så ger jag honom vällingen i hans säng o så sitter jag i en stol bredvid och tittar ner på honom, ibland får jag hålla flaskan- ibland får jag inte det. O sen när han druckit klart vällingen så klappar jag honom på kinden höljer om honom täcket ordentligt o säger GODNATT, mamma älskar dig! och så går jag ut.

Hur gör ni när ni nattar era barn??

ha en fortsatt trevlig kväll!
hörs imorn
kramar







Kommentarer
Postat av: Lena

Det är jobbigt att jobba, men skönt att det har gått så bra för Elliott på dagis.



Här är våra rutiner på kvällarna att Ian får gröt mellan 17-18 beroende på när han åt sist och om han är hungrig. Sen blir det på med pyjamas efter gröten men helst efter kl.18. Sen är det amning som gäller vid 19-tiden för att sen bums ner i sängen och då är det Godnatt, mamma älskar dig, sov så gott så ses vi imorgon. Lägger på han täcket och stänger igen dörren. Efter ca 5 minuter sover han. =)



Kram

2010-02-22 @ 20:12:31
URL: http://trollflikka.blogg.se/
Postat av: Louise&Isabella

Vi lägger med Isabella i sin säng så hon får dricka vällingen där. Fast vi säger godnatt och går ut direkt, ibland får man gå in igen men oftast somnar hon. Fast här uppe i sälen somnar hon i famnen på mormor:)

2010-02-22 @ 21:00:18
URL: http://bebbekarlek.blogg.se/
Postat av: Peka

Ja, jag vill ju ha hjälp med bloggen :) det hade jag glömt bort ju. Ska försöka hitta bilder idag eller imorgon så du får dom så fort jag är klar.

Har du fler som vill ha hjälp med bloggen så låt dom gå före mig om du inte fått mail av mig på nån dag.

2010-02-22 @ 21:49:42
URL: http://pekasrosa.blogg.se/
Postat av: Linda Olsson

Ja det kan man undra! Går ju helt sanslöst fort! :)

Nej, jag har inte fått besked än. Jag vill ju ha planerad fl genom igångsättning har jag kommit fram till nu, och jag hoppas att det blir beslut den 11/8 då jag ska dit på fl-samtal med läkare. :)

2010-02-22 @ 22:03:08
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/
Postat av: Katja

När vi nattar lägger vi Tuva i hennes säng. Ger henne vällingflaskan som hon lägger sig ner med och dricker tills den är slut. Då har vi byteshandel, nappflaska mot napp. Stoppar om henne och sätter oss ner på stolen igen. Där sitter vi (den av oss som nattar) tills hon somnat (5-10min). Vi hade säkert kunnat ta det ett steg längre nu, att gå ut innan hon somnat men eftersom det inte är så långtid det handlar om så fungerar detta sättet bra just nu :).



Natti natti

2010-02-22 @ 23:08:21
URL: http://www.lillagrodden.wordpress.com
Postat av: Förvirrade Morsan

När jag nattar denver måste jag i stort sätt gå och lägga mig själv... Först är det pyamas och välling, sen sängen där jag måste ligga och krama honom tills han somnar (har rullar själv in sig så han ligger nära nära). Det är i princip omöjligt att få gå ifrån... Haha, vi jobbar på att han ska kunna sova själv ;)

2010-02-22 @ 23:19:54
URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/
Postat av: Emma

Ebba får välling i soffan eller ibland har hon fått den där nere framför tvn också ibland får hon vara uppe lite till men oftast så borsta vi tänderna och sedan är det ner i sängen där vi gossar ner henne hehe :D Oftast somnar hon på en gång eller efter en liten stund ibland så är det ju en liten kamp men hade det inte varit det så hade de väl varit konstigt :D

2010-02-23 @ 07:10:12
URL: http://luhanka.se
Postat av: Anonym

elton äter välling i soffan, sen går vi o borstar tänderna, sen blöjbyte o sen napp o snutte i hans säng. sitter bredvid på golvet o han kommer till ro o somnar på ett par minuter sen går ja ut



=) Erika

2010-02-23 @ 09:10:45
Postat av: Therese

Likadant som du gör först fast när jag gett henne flaskan så går jag ut ur rummet,innan jag går ut så stoppa rjag om henne o säger godnatt o att mamma älskar henne.. sätter igång hennes vaggviseskiva o SEN går jag ut.. hon somnar inte direkt men efter en stund så brukar hon göra det..väntar liksom ut henne... somanr hon inte efter en låååång stund så går jag in igen för då har hon troligtvis bajsat på sig eller snurrat in sig i nåt eller ja vad det nu kan vara.. då tar jag upp henne o byter på henne,sen går jag in i rummet o lägger henne igen,först kan hon bli lite ledsen men hon brukar somna efter en stund...ibland så ligger hon o snackar tills hon somnar det e så olika,men ajg gör alltid likadant för jag tror på att barnen måste ha vissa rutiner.. Tycker du inte att det går bra??Kram kram

2010-02-23 @ 13:00:18
URL: http://tezzan82.webblogg.se/
Postat av: Malin

Wille dricker ju ingen välling så ja lägger bara han i sängen. tar på täcket. Sen stryker ja handen över pannan o säger god natt

2010-02-23 @ 13:23:05
URL: http://malinjljung.blogg.se/
Postat av: *Carro o Elsa*

Elsa dricker välling i soffan med oss, sen lägger vi henne i sitt rum o hon somnar på 5 min!!

2010-02-23 @ 18:44:02
URL: http://familjjelyckan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback