veckans gästbloggare!


2010-01-31 @ 10:17:40
Söndag idag och nu har vi en ny gästbloggare här i bloggen;

busungen elliott ;)

m,mmhgvhmy jju hjkluzy  yh c c i k ebx38nc9 mp,p, u b  drwhynjhbgufvdcxrsxzzazqdeen n nbb   

hoppas ni förstod va han skrev ;)





godmorgon söndag!


2010-01-31 @ 07:10:27
Då va de slutet på veckan igen, och ärligt talat så känns det ändå rätt skönt på nåt sätt, för man vet ju att det snart är helg igen =)
Vi har varit vakna här sedan strax efter kl 6 o jag har redan hunnit plocka i lite i diskmaskinen o sätta igång den, diskat nappflaskor o lite skålar och så eldas de för fullt! Elliott han står som fastklistrad framför musse piggs klubbhus och kikar- ser jättesött ut när han typ står 40 cm framför tvn o kikar..vadå närsynt,hihi?

IDag ska vi nog ta o bege oss ut o leka lite grann i snön tror jag, så elliott får känna vid de lite.. skotta gångar iträdgården där elliott kan gå utan att sjunka ner i snön! Sen är vi bortbjudna på middag hos mamma o pappa runt halv 2, och de klagar jag inte på..för mamma lagar såå god mat o så är det ju skönt att slippa laga mat själv!

Vad ska ni göra idag?

kramar





snart.


2010-01-30 @ 21:56:04
Snart blir det godnatt i familjen karlssons/johanssons hus. Aptrött är man idag känns de som!! Har nu suttit o laddat ner lite nya fonter till designer..får se om de är nåt o ha..ska ta o testa dom nu! A kollar på fotboll så kan ju lika gärna göra nåt jag gillar o göra oxå, inte blir de då fotboll inte!!

hoppas alla haft en mysig lördag!

godnatt
KRAMAR





Johanna (baradu.webblogg.se)


2010-01-30 @ 21:11:05
kan du ta och maila mig tror du?  du har ju lösenordsskyddad blogg så kan ju inte komma in o svara på din kommentar =(

[email protected]





Blixtinlägg


2010-01-30 @ 15:26:53
Kikar in här snabbt o säger hej! har varit iväg till mjölby o sedan till citygross en sväng med mamma och pappa. skönt att åka själv va de faktiskt! är såå jobbigt att storhandla när sambon och karln är met tycker jag, hihi!
Var på lindex o letade efter den där söta turkosvitrandiga mumin bodyn och turkosa muminbyxorna till elliott..och de fanns i strl 86- så blev ju till att köpa de =)
Sen kunde jag ju inte låta bli att köpa en vit omlottbody me lite turkost på samt turkosa byxor och strumpor till kusin Melvin med, hihi! det är såå roligt att köpa bebiskläder- finns så mkt sött ju!
Så snart ska vi åka dit en snabbis och lämna kläderna så han kan få använda dom snart ;) väntar bara på att a ska duscha klart o att elliott ska äta upp sin macka som han suttit i soffan o gått runt o ätit på läänge nu!

hoppas ni har en trevlig lördag!
återkommer senare med svar på alla era fina kommentarer <3

KRAMAR





ännu mer bebismys =)


2010-01-29 @ 22:08:01
Förut idag fick vi sms av sis som undrade om de fick komma hit o fika, och det var självklart att de fick. så sis med numera två söner och sambo kom hit, samt elliotts mormor o morfar (min mamma o pappa) hihi..o jag var ju självklart inte den som va den..var ju tvungen o hålla nyfödde sötnosen idag med =) tänk att de är sådär små o att de sover o sooover massor!

Ikväll har jag hållt på o pula lite med min egna design, den är nästan klar nu blir fortfarande en del stjärnor som ni kanske märker? den turkosa färgen kommer från inspiration av elliotts villervallabody, och stjärnorna i bubblorna med!..ska bara göra en footer med..men de behöver ju inte ske just nu! får bli imorn eller liknande tror jag!

hoppas alla haft en trevlig fredag!

kramis





be patient =)


2010-01-29 @ 12:25:27
håller på att göra en ny design till bloggen, så därför kommer de att vara lite rörigt idag, imorn o ev på söndag!

be patient ;)






TGIF =)


2010-01-29 @ 07:22:53
thank god it's friday säger jag bara =) tänk att det redan är helgdags igen, de går såå fort! Imorse vaknade elliott vid halv fem, då fick han välling sen kom han in till mig o sov till halv 7, de va skönt de =)
Nu står han o bajjar framför tvn här,gullungen! firma fantasiflytt är spännande det!!

Idag blir det städning här i huset till elliotts glädje, han älskar ju att jaga dammsugaren och krypa runt o flytta den framåt =)

vad ska ni göra idag?


nu är de blöjbytardags, de känns på lukten!

kramis





fridas design klar =)


2010-01-28 @ 21:39:34
sådär, nu är då fridas design klar med..

för att komma in på hennes blogg o kika klicka på bilden nedan






vilken liten sötnos.


2010-01-28 @ 18:31:16
Nu har man stillat sin bebislängtan ett tag till, hihi!  har haft en jättesöt liten syskonbarns bebis i famnen en stund. Gud så små de är sådär i början. Hade nästan glömt det- och elliott var till och med mkt mindre än va hans nyfödda kusin är ju..svårt att fatta!

Har ätit semla med, de va jättemumsigt- vet att man inte ska flöta för mkt på vardagarna, men nu blev de visst så ändå =/

ja, de va väl läget just nu.. har en design jag ska slänga upp nu tänkte jag =)

hoppas allt är bra med er?
kramar





tordsdag.


2010-01-28 @ 09:35:43
Vad är det med min lilleman egentligen?? ja de kan man verkligen fråga sig. Han somnade vid 6-halv 7 igår, och så sov han ända till halv 8..de ni! och likadant gjorde han ju igår med.. vad ska de va för nåt?haha.. visst..man blir ju glad o tackar för sovmorgonen, men det är ju inte sådan han brukar vara. Han brukar ju vakna tidigt o inte vilja somna om!
HAHA..de märks väl om han vill sova nåt på förmiddagen idag eller inte..

Idag tror jag att vi kommer få sniffa lite bebis..hihihi!

kramar





Award


2010-01-28 @ 09:28:09
fick en award av rara johanna.

Den som får denna award ska göra på dette viset:
1. Kopiera awarden på sin blogg

2. Länka till personen som gett dig awarden
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
4. Välj ut 7 andra bloggar du vill ge awarden till
5. Länka till deras bloggar & kommentera hos dem att de har en Award att hämta!


1. Jag blev mobbad som barn både i skolan och  av syskon hemma
2. Är alldeles för förtjust i kakor och godis =/
3. jag fick en fraktur i ett ben i foten när jag tränade för några år sen
4. jag hatar blodpudding och inälvsmat
5. jag är rädd för att gå ensam i mörkret.
6. dirty dancing är favvofilmen
7. är glad över att jag inte är en chipsmänniska, då hadejag varit mkt mkt bredare nu ;)

haha..de va väl de jag kom på..hade lite hjärnsläpp tror jag bestämt!


jag utmanar: carolina, nina, linda, carolina, katja , erika, emma










today's


2010-01-27 @ 19:36:25






välkommen <3


2010-01-27 @ 18:57:30
Då har man blivit moster för andra gången, välkommen söte lille Melvin!






Mizzblondiis design klar =)


2010-01-27 @ 18:04:36
nu är mizzblondiis design klar..
klicka på bilden för att gå in o kika på den!






frågestunden..


2010-01-27 @ 11:39:36
-Hur många barn vill du ha? Och Eliotts pappa, bor han med er?
Är ganska ny på bloggen, så har missat allt överhuvudtaget om någon pappa.


Jag vill nog ha 2-3 barn tror jag =D
Jadå, vi bor alla 3 tilllsammans i huset.. skriver honom som A eller pappa A oftast. så kanske är därför du missat de eftersom de bara är ett A, hihihi =)

unique vem kom på namnet eliott?

Det var väl egentligen jag som kom på det namnet under graviditeten. Och en dag när vi pratade om namn så sa jag att jag tyckte Elliott var fint, och till min förvåning så tyckte A det med..(han brukar oftast tycka annorlunda än va jag tycker ju..hihi)

mattias va har du på dig just nu?

Ärligt talat, vad är de för sorts fråga? jag har på mig de man brukar ha på sig!!! KLÄDER!!!!

Erika NÄR vill ni ha fler barn? ålder imellan?planerar ni att alltid bo där ni bor?

När? ja du.. det är en bra fråga- vi vill ju inte ha för stort glapp emellan..de ska ju ändå kunna ha glädje av varandra. ett par-tre år kanske?
Ja, vi kommer nog alltid bo kvar här där vi bor eftersom vi ju bor i eget hus och har jobb här. Dessutom är det ju billigt att bo här så =) (alltså husen kostar inte över miljonen o så)

Lena Hur träffades du och A? Hur länge har ni vart tillsammans?
Vi jobbar ju på samma jobb..så man kan väl säga kärlek på jobbet kort och gott ;) de va väl egentligen tack vare att jag var en rikgtig "hagga" som vi blev tillsammans. Tyckte inte om de jag gjorde för att fånga honom just då, men nu i efterhand med honom och världens finaste son så ångrar jag mig inte ett dugg..hade aldrig fått uppleva detta fina om de inte vore för de jag gjorde då <3
Vi firade 4 år som förlovade i slutet av augusti, och 5 år tillsammans i slutet av oktober =) Så i år blir de 6år!

Vi kör väl på några dagar till eller vad säger ni?? något ni vill veta ? FRåga på!! =)





buselliott


2010-01-27 @ 09:08:47



elliott har en egen liten hörna i sitt rum där han brukar gömma sig, och så är ju självklart lådan under spisen jättspänannde ( tur att spisen sitter fast i väggen), och så älskar han dammsugaren!!





lillördag


2010-01-27 @ 08:52:24
Godmorgon.

Här sitter nu en utvilad mamma o kikar på sin busson samtidigt som hon kikar på snön som faller ute! I morse vaknade lilleman vid halv 6, tog då in honom till våran säng o då sov han till hela halv 8. De ni =)  MEn han tog nog igen det han missade natten till igår samt igår vid lunch.
Dagen igår var jättetrevlig, vi åkte hemifrån vid 6- var hemma igen efter 4 o då åkte vi runt o lämnade alla saker vi köpt till andra o så stannade vi och fikade hos elliotts mormor. Så hemma va vi inte förrän halv 6 nån gång tror jag.
Väglaget var hyfsat men fy vad kallt det var emellanåt- när vi åkte hemifrån visade bilen -7 grader och när vi åkt en stund så va de -19 grader när det var som kallast ute. Vi stannade självklart och fikade på fiket i smålandsstenar me =)
Och ni anar inte hur chockad man blev när man kom fram, klockan va väl strax innan 9 och det var jättedött på parkeringen..gick o räkna bilarna som var där! OCh inne va de hur lugnt som helst med. Det tråkiga va att de gjorde om på nedervåningen så de hade flyttat upp typ filmer och elektronik. Så med andra ord var det ganska rörigt.
Barnavdelningen tog vi självklart först eftersom de brukar bli mkt folk där under dagens gång, men var inte en käft där ni vi väl kom dit. letade som galningar efter en overall i strl 86, efter termobrallor istrl 86, och efter fodrat regnställ..men tror ni nåt av de fanns? nää..bara för vi åkt så långt för att köpa just de grejerna så fanns de inte...fanns bara i rosa- det är väl inte så kul för en pojke va?
Men som sagt, vi fick ju med oss massor hem ändå. Vi köpte dagsivantar, fuskpolo,strumpor, raggsockar, 3 par mjukisbyxor, 2 randiga tröjor, en fleecetröja, en munktröja, underställ, 2 pyjamaser,2 pikétröjor, ett par jeans, två nallepuh bodys, en t-shirt. Mkt av de kläderna vi köpte var i strl 86. O mjukisbyxorna kommer nog att komma väl till användning när han börjar dagis sen! SEdan blev det en nallepuhryggsäck till elliott med =) Jag köpte en kofta, en kortärmad tunn kofta, en randig t-shirt, en t-shirt med tryck på, underställ och strumpor. A köpte underställ, kallingar, strumpor, bälte. och sedan följde det ju med lite annat hem med som shampoo,tvättmedel, sparkskydd till bilsätet, halkskydd till duschen, hårfärg, tvättlappar, bakplåtspapper, fryspåsar, sopsäckar, lakan, bäddset till elliotts säng, nappflaskor, pipmuggar, skedar,plastad frotté, en leksynt till elliott, två presenter till systers bebis som inte kommit ännu, tre prestenter till elliotts kusin O som fyller på tisdag.
Det var nog de mesta iaf ;) skulle kunna ta kort på de, men stod och sorterade allt igår efter färger så jag skulle kunna tvätta de idag; iaf elliotts grejer =) Men ni kanske kan få lite kort på kläderna jag köpte senare!
Sen hittade vi faktiskt fodrade regnkläder i sportoutlet affären sen som vi köpte. När vi kom ut på parkeringen så va de fortfarande ganska så glest med bilar- de brukar ju alltid vara så fullt- men det stod inte ens en bil parkerad bredvid oss.
På hemvägen stannade vi på A6 och fyndade termobrallor i strl 86, de hade kostat 199 kronor på rean och nu var de halva reapriset..som hittat ju =) köpte även med två mössor, nu fattas de bara en overall me sen har han så han klarar sig till våren =)

Det var våran dag det =)

Vad gjorde ni igår?





Emelie tipsar om en tävling :)


2010-01-27 @ 08:35:23
Just nu så har bluppan en tävling om en ursnygg bloggdesign, och eftersom jag har fullt upp med designbeställningar och allt o inte hinner ha nån tävling just nu så tycker jag att ni ska kika in där och vara med och tävla...för den är verkligen superfin!

ni klickar här för att komma till tävlingen!





FÖRLÅT!!


2010-01-26 @ 22:46:38
ska nu ta o gå o lägga mig har hållt på med att avsluta en design alldeles föör sent känns de som.. måste verkligen gå o lägga mig nu! Blev med andra ord inte så mkt bloggande idag heller eftersom vi va hemma runt 6 snåret och sen började jag o packa upp grejer o sen när de fanns tid över så blev de pill med designen! Men imorn ska jag skriva massa inlägg igen och svara på era fina kommentarer min fina läsare <3

nu är lottas design klar..hoppas du tycker om den  =)







det känns tomt


2010-01-25 @ 19:35:55
Tycker det  känns tomt här hemma nu =( men elliott går de säkerligen ingen nöd på..han sprang runt o busade o donade som vanligt, och hos farmor och farfar är ju allt så spännande- det finns ju så mkt bus att hitta på. När vi skullle åka hem så hade han så mkt för sig att han inte ens hade tid till att stå vid dörren o vinka åt oss. men de kändes lustigt att komma hem till huset utan att ha en liten buse springandes runt benen på en, att ha elliotts dörr till hans rum öppen såhär dags på kvällen hör ju inte till vanligheterna heller för den delen!
jaja..hoppas bara man kan sova någorlunda inatt ;) imorn får vi ju ses igen! Men först ska de handlas massor, hihi!

om man skulle se på tv lite kanske?

kramis





Nu så..


2010-01-25 @ 17:17:49
nu fattas de typ bara o lägga in designen hos tjejen jag hjälpt, sen är de klart! nu ska vi strax åka till svärmor o svärfar o lämna elliott där.. kommer kännas lustigt att inte ha lillfisen sovandes hemma i sin säng vill jag lova!

hörs senare.

kramar





ny vecka.


2010-01-25 @ 12:15:16
Då va de måndag igen då. känns rätt skönt att ha lite vardag igen ändå på nåt lustigt sätt. Inatt blir vi barnfria eftersom vi ska åka till Ullared imorn. Vi brukar ju åka rätt så tidigt så känns dumt o släpa upp elliott tidigt å lämna honom hos hans farmor då, så därför ska vi åka dit med honom redan ikväll =)
ÅÅ..så roligt det ska bli imorn.. bara A och jag- och gekås förstås =) ska se om vi inte kan gå in på netonnet och kika på en systemkamera med!  håller på med en design nu så har inte så mkt tid till att skriva- men när den är klar är jag eran igen ;)

vad gör ni idag?

kramis





kväll!


2010-01-24 @ 20:33:21
Då va de kväll igen..A har precis gått o lagt sig i sängen för o glo på fotboll, elliott sover sedan halv 7..och jag ska strax stänga av o sätta mig o kika på tv. Har ju lite godis att äta upp me ;)

nää..om man skulle ta o stänga av datorn? har suttit o kikat lite på designen jag håller på med, men känner att de får vänta tills imorn nu- känner inte av min kreativa sida just nu!

vi hörs imorn bitti!

kramar





frågestunden.


2010-01-24 @ 10:47:08
drog ju igång en frågestund för några dagar sedan, verkar dock som att ni vet det mesta om oss eftersom de bara var en person som frågade ;)

ska iaf försöka svara på frågorna från louise:

Hur många barn vill du ha? Och Eliotts pappa, bor han med er?
Är ganska ny på bloggen, så har missat allt överhuvudtaget om någon pappa.


Jag vill nog ha 2-3 barn tror jag =D
Jadå, vi bor alla 3 tilllsammans i huset.. skriver honom som A eller pappa A oftast. så kanske är därför du missat de eftersom de bara är ett A, hihihi =)


ja..vi kör väl på med frågestunden ett tag till eller? så de kan inkomma lite mer frågor tycker jag =)

Såå..fråga på ni kära läsare =)





Söndagen.


2010-01-24 @ 10:39:54
Idag blir de att greja lite. Har en design som jag skulle vilja göra klart- men måste först få lite bilder av henne. SEn kan den bli klar jättejättesnabbt =)
Sen har jag en till design som jag funderar på att börja på lite smått nu, om tiden finns vill säga.
I eftermiddag blir det kalas, morbrors sambo fyller år =) ska bli skojs o mys.

återkommer senare.

kramis





Lördagen.


2010-01-24 @ 10:21:16
Blev ju inge inlägg igårkväll, vi var båda jättetrötta efter en dag ute i den friska luften så vi somnade tidigt!
Men nu kan jag ju berätta om våran eftermiddag.
vi va hos mor en sväng igår förmiddag elliott och jag, då pratade vi om att de skulle vara så mysigt att åka upp till skogen o grilla korv.  Vi bestämde att vi skulle göra det.. =)

Så efter 2-tiden så åkte vi iväg mot skogen jag, a och elliott. De andra var redan där men vi kunde ju inte åka förrän elliott hade vaknat o fått lite mat. Ja o när vi åker där på alla skogsvägar så möter vi till slut en skogsmaskin som står mitt i vägen o håller på att flytta träd. Så vi stannar och väntar på att han ska flytta på sig. Det tar en stund innan han flyttar på sig och a står där o väntar o säger- vill han att jag ska köra om honom eller?  sen säger jag att näää..de ska vi absolut inte göra- han har ju snökedjor och allt- han kan ju köra in i skogen- de kan ju inte vi. Jaja.. han ställde sig iaf intill vägkanten- vilket gjorde att vi knappt hade en halv smal vägbit att köra på- och vad tror ni händer? våran bil glider ner i diket. Och jag blir sååå ARG på han i skogsmaskinen som faktiskt kunde kört in i skogen istället för att bara ställa sig i kanten av vägen. Så där i vägdiket står våran bil, halvvippad pappa A gasar o försöker komma loss- men det är omöjligt!
Han i skogsmaskinen är snäll och samarbetsvillig och tar fram kedja och hjälper till att dra upp bilen och efter mkt om och men som kommer bilen loss. Och inte en enda skråma vart de på den heller som tur är =)

När vi väl kommit fram till vårat mål så grillas det korv för fulla muggar- vi äter lite korv- det åks snöscooter som F hyrt. Barnen får åka lite pulka- vi får frisk luft! det var sååå härligt. O för att inte tala om att åka snöscooter- de var superkul. Jag körde iofs aldrig själv- men satt bakom. A och jag åkte och sen fick elliott åka med en kort sträcka där han satt i knäet. Alla hade verkligen superkul!

Tänk att en eftermiddag som började så kaotiskt slutade så himlans bra. tack för en supereftermiddag allihopa!!


sötelliott, pappa A, elliotts morfar,






myskväll


2010-01-23 @ 19:05:59
nu blir de sommaren med göran o pizza..återkommer med eftermiddagens detaljer senare =)





heelt underbar lördagseftermiddag =)


2010-01-23 @ 17:58:15
Ni anar inte hur underbar, tevlig o mysig denna lördagseftermiddagen varit <3



haha..nu blev ni nyfikna va?

återkommer senare o berättar va vi gjort o lägger ut lite bilder från igår och ikväll!

kramar






lördag


2010-01-23 @ 09:07:34
Nu sitter vi o tar de lugnt lite, i skrivandets stund har elliott hittat ett näsdukspaket o sitter o sliter ur näsdukarna däri..buse eller vad?
A fick ingen sovmorgon idag inte..vid halv 6 gick han upp och strax innan halv 7 blev han hämtad för att åka o spela fotbollscup. Så idag är de bara elliott och jag! funderar på om vi ska ge oss ut och gå en sväng snart..solen tittar ju fram till o med =)

nää..dags o slita ur näsduksbitar ur elliotts lilla näve..
hoppas ni har en fin morgon =)

vad ska ni hitta på idag förresten?

kramis





johannas design klar


2010-01-23 @ 09:05:07
Sådär..då va johannas design klar..klicka på bilden nedan o kika in o se va ni tycker om den =)






sängen väntar


2010-01-22 @ 23:01:49
Nu har jag suttit o pulat med johannas nya design, va ju ändå inge o ha på tvn, är bara lite lite småpul kvar imorn förmiddag..sen är den klar =)

nää..måste gå o lägga mig nu..fyrkantigt värre här i mina ögon!

svarar på era söta kommenterar imorn kommer nog lite elliott bilder me =)

godnatt kramar





bara för att.


2010-01-22 @ 11:17:06
Bara för att jag hade planerat att torka golven när elliott sover så verkar han inte somna, han verkar vara sådär övertrött o svårsövd idag - så som han kan bli ibland..och då tar de tusen år innan han somnar; om han ens gör de! O de lustigaste är ändå att det JÄMT är såhär när jag planerar att göra nåt! att jag aldrig lär mig ;P






städning


2010-01-22 @ 10:57:24
Huh, så skönt.. har nästan städat klart här hemma nu. är bara torkning kvar av golven, o de ska jag ta tag i snart! finns de nån härligare känsla än o veta att det är helg samt ha de nystädat överallt?? tror inte det.

Kan ju avslöja att jag fick väldigt mkt hjälp av en viss busunge med, han ska bara skjuta dammsugaren framfåt för mig ..hihi o sladden är så spännande o dra i!






min underbaring


2010-01-22 @ 07:53:42





större o större


2010-01-22 @ 07:36:57
Våra lille ligist o busunge är riktigt kliig..han ger sig på att moja o plocka med större o större grejer. Just nu är det dvdspelaren som gäller..han bara river ut den hela tiden. det läskigaste vore ju om han fick den på sina små fossingar! riktig busunge är han, han ställer sig även i lådan som är under spisen o trycker igång timern som är det..så rätt va det är så kan det plinga o spisen..Tur att han är så söt som han är =)
nu verkar han dock va stilla en stund..han stod nyss o klappade händerna när de sjöng på tvn!

så skönt att det är fredag idag, eller vad säger ni??





stänga av


2010-01-21 @ 20:26:46
nu tar jag o stänger av datorn, batteriet är ändå snart dött.
Är trött i huvudet o i kroppen så de blir sängen alldeles strax..såå skönt ju!

svarar på era fina kommentarer imorn bitti =)
godnatt allihopa





Lenas nya design


2010-01-21 @ 20:00:14
nu är lenas nya design färdig,
klicka på bilden för att gå till hennes blogg o kika hur den blev.
Skriv gärna hos henne/mig va ni tycker om den






helg igen..


2010-01-21 @ 16:09:13
snart är det helg igen, ska bli så himlans skönt ju =) 
ska ni hitta på nåt skoj i helgen?





godmorgon torsdag.


2010-01-21 @ 07:06:31
Supertrött är jag idag. Har kommit efter med sömnen efter natten till igår känns de som, sov inte många timmar tack vare o ha en klibusunge som inte kunde ligga still när han sov i sängen.
Inatt har de dock varit lugnt, ingen som varit jätteledsen..har fått gå in o fixa nappen några gånger- men de brukar man ju få göra!
Idag blir det en lugn dag, ska nog försöka vila lite sen om elliott somnar. Kanske ligga o småglo lite på våra bästa år och kanske hinner man dega till sjunde himlen med om han fortfarande sover då. HAha..jaja..det är ju bara en plan- det blir säkert inte så. Det brukar alltid krångla när man har tänkt sig att göra nåt när han sover tycker jag. Det är ju så det är med småbarn ;)
Ska nog försöka pula lite med designer idag igen, har ju några stycken o göra nu..fast jag klagar inte- det är roligt o greja lite grann =) Det dumma med mig är dock att när jag väl börjat så är de svårt o sluta o rätt va de är så är klockan alldeles för mkt..hihi!

vad ska ni göra idag?
Nää..får nog ta o återkomma senare

kramis






fy på mig.


2010-01-20 @ 21:46:32
Nu har jag suttit uppe o grejat lite med design alldeles för länge igen, nu måste jag gå o lägga mig är alldeles fyrkantig i ögonen!

kramis





mammafis.


2010-01-20 @ 17:43:12
Elliott är värsta mammafisen numera, han ska bara sitta hos en hela tiden o när han inte får de så blir han ledsen. Han är sådan extra mkt ikväll känns de som.. släppte nyss ner honom för han tappade sin leksak, och han vart jätteledsen. Pappa a tog honom men de verkar inte duga lika bra =/

hoppas han sover bättre inatt än natten som varit, han var sådär jätteledsen o otröstlig igen. Så va bara o lägga honom mellan oss i sängen..o då somnade han..men han har sovit riktigt kasst o varit överallt i sängen känns de som.

Nää..åter till min ledsna mammafis!
hoppas allt är bra med er?

blir inte så mkt bloggande just nu eftersom jag håller på med lite designer till folk med. lediga tiden går till de o plock här hemma.. Men kikar ju ändå in i era bloggar både nu o då =)

kramis





ring ring,hallå hallå


2010-01-20 @ 08:29:26
Elliott har börjat o greja mer o mer med sin fisher price telefon nu. Han går runt med den o så kommer han fram till mig o vill att jag ska prata i luren, o sen tar han den o sätter den intill sitt öra själv med..så sött att de börjar snappa upp så mkt nu ju =D

nu ska vi äta frulle.






måste sova nu


2010-01-19 @ 22:17:08
har suttit alldeles för länge o pulat med en eventuell design.. men känner nu att ögonen är alldeles fyrkantiga o allt därtill så tar o lägger mig o pular med den nån annan dag..har ju andra designönskningar som kommit in me så =)

godnatt

kramar





strimmelbiffgryta


2010-01-19 @ 19:18:39





Emelies kycklingpaj


2010-01-19 @ 19:01:29





ny kategori


2010-01-19 @ 16:19:55
haha..tror nästan jag får ta o göra en ny kategori, "recept" har ju kommit in många undringar om jag har några bra recept..hihi =)





frågestund.


2010-01-19 @ 16:18:54
JA, igår blev det ju frågestund här i bloggen, och man har fortfarande chansen till att ställa frågor då frågestunden slutar ikväll =)

Så är de nåt ni vill fråga mig så fråga bara på =) och det gör ni här








designen klar =)


2010-01-19 @ 15:54:44
sådär nu är therese's bloggdesign klar. hoppas hon ska trivas med den =) klicka här för att ta en titt!


det är med andra ord därför de inte blivit så mkt bloggande idag ;)






behov av ny design?


2010-01-19 @ 08:29:02
Då kanske jag kan hjälpa dig? har gjort  egna designer til mig själv, några andra med, och så har jag gjort tävlingsdesigner.
låter det intressant?
kika in designbloggen för att se designer jag gjort eller min kategori designer i denna blogg, om du vill se mer! Kan inte lova att designen blir klar på en dag, de tar ju lite längre tid när man har småbarn ;)


Vill du ha min hjälp så är det bara att  maila mig så ska vi nog kunna komma fram till en design som passar just dig =) (det blir smidigare att hålla reda på alla beställningar om man får dom via mail) OBS: endast blogg.se/webblogg.se designer

mail:[email protected]

ha en bra dag!





Vinnare av bloggdesigntävlingen #2 är...


2010-01-18 @ 20:16:20

gjorde som jag gjorde förra gången; gick in på slump.nu och tryckte in hur många tävlande jag hade (7st) och då valde generatorn ut nr 1 som vinnare..

Grattis therese..





2 h 15 minuter kvar på tävlingen.


2010-01-18 @ 17:45:03
om 2 h och 15 minuter avslutas tävlingen..då kanske just du vinner?? klicka på länken nedan för att va me o du inte redan är med..





potatis och kasslergratäng.


2010-01-18 @ 17:20:43
världens enklaste recept, på begäran av några läsare =)


ska förtydliga ingredienserna nu, de syns ju knappt va de står!!
-8-10 medelstora potatisar
-500 gram kassler ( blir ganska mkt kassler av detta)
-rivost
-2,5 dl vispgrädde
-purjolök
-salt
-svartpeppar






frågestund hos Emelie och busungen elliott =)


2010-01-18 @ 16:47:14
Vart lite inspirerad till att dra igång en frågestund nu, de va ett tag sen sist o nu har man ju fått många nya läsare med..
Nu drar alltså frågestunden igång..

Det är bara o fråga på om va ni vill, så ska jag försöka svara på era frågor så bra jag kan ;)

frågestunden pågår fram tills imorn kväll..

kramis





bak o kasslergratäng.


2010-01-18 @ 11:09:55
Nu står potatis o kasslergratängen i ugnen. tänkte att de va lika bra o passa på att göra den när ugnen ändå var på..o dessutom sover ju elliott nu så fick ju ingen hjälp i köket när jag gjorde den iaf.
Var värre när jag skulle göra rågsiktsbullarna förut; då drog han konstant av bakdukarna som var över bullarna när de jäste- fast de jäste bra ändå som tur är ;)

Verkar vara feberfritt idag här hemma iaf, skönt det..var ingen feber i morse iaf!

nähä..om man skulle ta o läsa lite  bloggar?

kramis





jobba.


2010-01-18 @ 11:07:31
har fått en del undringar angående mitt jobb; när jag ska börja jobba, vad jag jobbar med och hur mkt jag ska jobba osv..så tänkte göra ett inlägg om de ;)

Tanken är att jag ska börja jobba den 15:e februari, och då börjar elliott på dagis. Kommer att jobba 75%tvätteriet, och då blir arbetstiderna 08.00-14.36- väldans bra tider med andra ord. HAde jag jobbat heltid så hade jag börjat kl 6 och då hade man nog fått gå upp halv 5 för att hinna med alla bestyr som ska hinnas med innan ju, känns taskigt och väcka elliott så dags för o släpa iväg honom till dagis, 8 är ju mkt bättre =)
SEdan är tanken att jag ska jobba fram till mitten av juni och sen va hemma hela sommaren fram till mitten av september (om jag har semesterdagar kvar, annars blir de augusti)

Sådär.. är de nåt mer ni vill veta så är de bara att fråga på =) lovar att svara så gott jag kan!

kramis





måndag..igen.


2010-01-18 @ 06:56:06
godmorgon, då va de måndag igen! tycker helgerna går så fort- känns som de inte är annat än måndagar ju!
I morse vaknade lillplutten strax innan 6 <3 han fick komma upp o drack sin välling i sin puff samtidigt som han kikade på i drömmarnas trädgård..de va så mysigt!!

Idag blir det en promenad hade jag tänkt, måste passa på att få frisk luft nu de dagarna som e kvar innan man börjar jobba, för sen är man ju inne hela dagarna o har inte möjlighet o ta sig ut ;)

nu blire ännu mera bus =)





taco/mexitårta


2010-01-17 @ 18:53:14
haha..vilken tur jag hade nu då. hade för mig att jag hade lagt ut ett inlägg med receptet för jättejättelängesen (flera år sen) och mkt riktigt så hittade jag de. så har bara förstorat bilden lite o lägger ut de här nu igen =)

och man behöver absolut inte ha mager creme fraiche o mager ost..det hade inte jag när jag gjorde nu. Hade en period för några år sen, när jag skrev receptet, då allt skulle va i magrare varianter..







febrigt.


2010-01-17 @ 18:40:51
När vi kom hem från kalaset förut så tyckte jag att elliott var så kinkig o så va han lite varm med, tog tempen och mkt riktigt så hade han lite feber 38,1 grader visade den. Så gav honom en zupp..och somnade gjorde han redan klockan 6, trots att han somnade vid halv7 igårkväll och sov ända till halv 7 i morse, och trots att han sov över två timmar i förmiddags. Så jaa..febern satte sina spår! nu får vi hoppas att de är feberfritt imorn igen. Antagligen kanske det är så att det äntligen är fler tänder på gång? jaja..de lär väl märkas!

nää..om man skulle ta o försöka lägga upp receptet på tacotårtan nu??

kramis





busunge.


2010-01-17 @ 14:34:51
haha..så mkt hyss han har för sig sonen., det nya är nu att han sitter o drar ut dvdspelaren ur tvbänken o mojar med den och så öppnar han de nedersta fönsterspärrarna..o lyssnar han när man säger NEJ?? nope, skulle inte tro det. Det där med att lära sig o lyssna kommer nog mkt mkt senare ;)   ska bli spännande o se vad han får tag på idag hos sin gammelmormor,  det kommer säkert va så mkt nya spännande saker så man får jaga honom konstant..busiga sötplutten!





riktigt mätt.


2010-01-17 @ 14:24:37
Åå..så mätt jag är just nu. Vi har ätit såå god mat idag igen =) idag blev det mexitårta- eller tacotårta som jag säger. MUMMA!!

snart ska vi iväg på kalas..tyckte de va lika bra o äta innan kalaset för då orkar man nog kanske inte att äta lika mkt kakor o tårta sen ;) man får inte vara dum när man kan vara smart!!

vad gör ni denna söndag?





söndag.


2010-01-17 @ 11:14:51
IDag är det en sån där tråkig söndag igen, man bara går o väntar på att man ska gå under av tristess typ..isch!
Idag är vi inte lika deppiga iaf, känns bättre idag..skönt det!!
Elliott sover nu sedan nån halvtimma, jag sitter o kikar runt lite grann..om en liten liten stund tänkte jag hoppa in i duschen o ta en lång dusch! 
I eftermiddag blir det kalas  då min mormor fyllt år. Ska bli mys! då har man ju en anledning till att klä elliott lite finare med..hihihi!

hoppas ni har en fin söndagsförmiddag! kramis





deppig


2010-01-16 @ 21:11:43
tänkte ta o stänga av datorn nu, är trött o slö o så  känner jag mig lite deppig o nere..tänker dock inte gå in på varför men så är de..så tar nog o går o lägger mig nu!!

hoppas va på topp imorn igen =)

godnatt
sov så gott allihopa!





behöver du ny bloggdesign?


2010-01-16 @ 10:48:01
klicka på länken här nedan för o va med o tävla.. =)





Köpingsvik


2010-01-16 @ 10:35:33
Sådär..nu har vi bokat stuga på Öland, Köpingsvik närmre bestämt. V30 blev det..alltså första semesterveckan. Det ska bli så himlans gött o mysigt..älskar öland!!

Nån mer som ska åka dit i sommar? har ni nåt inplanerat för semestern ännu?





av


2010-01-15 @ 22:23:45
Nu tänkte jag stänga av datorn och joina mannen som ligger o ser på american pie i sovrummet..om en liten stund kanske jag befinner mig i drömmarnas land om jag känner mitt trötta jag rätt.

Godnatt på er allihopa.
vi hörs imorn!





Jag vann..=)


2010-01-15 @ 21:38:49
blev jätteglad när jag loggade in här och fick se en kommentar från carolina där det stod att jag skulle kika in i hennes blogg.. o de gjorde jag! Gissa om jag vart ännu gladare när jag fick se att jag hade vunnit en tävling där som hon hade i samarbete med onetex.

Jätteroligt att just jag vann ju =) nu ska här spanas efter fina grejjer!

tack så jättemkt för att jag fick möjligheten till att vara med o tävla carolina och onetex. Och tack för vinsten!





samtal.


2010-01-15 @ 14:27:55
Elliott var svårsövd när han skulle sova förut. Kanske va de för att jag lade honom halv 12 istället för halv 11- 11? Tänkvärt! Han somnade iaf bredvid mig strax efter ett o vaknade nyss. Det var såå mysigt o ligga bredvid honom..fick mig att bli nostalgisk faktiskt. Tänk när han var sådär yttepytteliten o var beroende av närhet konstant..saknar den tiden lite!
När lilleman precis hade somnad så ringde självklart telefonen, men han vaknade bara till o somnade om som tur var. De va en fröken från dagisavdeleningen han ska börja på. hon ringde för att stämma av lite grann.
hon kommer komma hit måndagen den 1:a februari för att träffa elliott i hans hemmiljö, sedan ska inskolningen börja den 4:e februari kl10-13. o sen håller inskolningen på i sju dar fram tills dagisstarten den 15:e.
De ska nog bli jättebra de här känns de som nu! Bävar inte alls lika mkt för att börja jobba o va ifrån honom längre. Han gillar ju barn, så han kommer nog att få de jättetrevligt!

nää..nu ska jag duscha lite granna..vi ska fram till bynn o handla lite sedan är de tänkt.

Ska ni hitta på nåt mysigt ikväll?

kramis





Friday <3


2010-01-15 @ 07:43:55
Hej på er alla!
Fridag idag, hur härligt är inte det? och denna helgen är a hemma hela helgen =) ska bli så himlans skönt ju!
Idag är Elliott feberfri..skönt det! det är tur att de oftast bara har feber i nåt dygn efter de fått sprutan iaf.
IDag verkar det vara lite behagligare ute med, så de får bli en promenad senare när Elliott ätit sin gröt tror jag. Är så tung i huvudet idag känns de som- och det bästa botemedlet då är ju faktiskt frisk luft.
Ikväll blir det hemmagjort pizza o lite gottis me kanske?

Vad händer hos er denna fredag?

kramis





Vinn en bloggdesign.


2010-01-14 @ 21:41:21
Nu har du chansen att vara med o tävla om en bloggdesign enligt bilden nedan. För att vara med och tävla så ska du lämna en kommentar till detta inlägg med namn,bloggadress, mailadress. Dessutom så vill jag att du berättar om denna tävlingen i ett inlägg i din blogg och skickar länken till det inlägget när du kommenterar. (använd gärna bilden nedan)

OBS: designen fungerar bara på blogg.se/webblogg.se bloggar
Tävlingen avslutas måndag 18/1 kl 20.00



klicka här för att se mer av designen.





bättre..


2010-01-14 @ 15:37:03
Elliott var så gnällig o ledsen förut så han fick alvedon strax innan 10- sen lade jag honom i sängen o han sov i över två timmar. De tär visst på dom o va sjuka- i och med detta så var han feberfri en bra stund efter han hade vaknat. När jag kollade tempen för en stund sedan så stod den iaf på 38,3 grader..så den är inte lika hög längre. Och det är väl skönt det. Han är iaf inge gnällig längre- han springer runt o fejar o donar som aldrig förr!
Idag har vi ätit korvstroganoff- elliott tyckte det var jättemumsigt han med. Blev två matlådor till Elliott och två till mig o ha i frysen! Gott o hitta sen!

Jag är sugen på kladdkaka- men orka baka!!

Har ni haft en bra eftermiddag? kramis





barbapappakillen


2010-01-14 @ 08:51:37






39.0 grader


2010-01-14 @ 08:34:13
Godmorgon!
Natten har varit sådär..Elliott har pratat o varit ledsen i sömnen till o från inatt. varit inne hos honom men nappen har ju varit i o han har ju blundat. SEn vaknade han strax innan 4 imorse (kan man kalla de morgon?) han fick sin välling redan då o jag försökte få honom att somna om, men efter en halvtimma gav jag upp och tog in honom till mig. Han låg där o myste i typ en kvart, sen somnade han. Ooo, så mysigt de va =) fast, själv kunde jag ju inte somna. Han far ju runt så pass när han sover så jag låg vaken livrädd för att han skulle rulla ur sängen eller liknande. Men jaja.. efter att ha vaknat o varit ledsen o sen somnat om ett par gånger så vakna han vid 7 o tyckte att det var dags för morgon då.
Väl inne vid skötbordet tyckte jag att han kändes riktigt varm, tog tempen på honom..38,7grader. STackarn hade feber =( o ja, tog tempen nyss igen, då visade den 39,o grader. Så det är en febrig liten kille vi har hemma idag. Men han försöker hålla skenet uppe som vanligt ändå, han pysslar o mojar med sitt svarta brioslagbräde och sin svarta brioklosslåda. Men lite gnälligt- det är de förstås emellanåt.
Ja, tänk så mkt väsen en liten spruta kan föra med sig egentligen. Förhoppningsvis är han feberfri imorn igen.

Med andra ord kommer det inte att hända så mkt här hemma hos oss idag,

vad händer hos er?





oooj.


2010-01-13 @ 19:18:17
Oj vad klockan går fort ibland..känns som vi nyss startade denna dagen med att sitta o mysa o se på tv..men jaa..nu är de kväll o elliott sover så sött så! Han hade lite feber förut-antagligen pga sprutan han fått. får hoppas att de blir en lugn natt o att han inte har nån feber imorn.

Ikväll SKA jag lägga mig tidigt..bara måste!

vad gör ni en kväll som denna?
kramis





något att se fram emot.


2010-01-13 @ 12:38:04
Den 26:e januari ska jag o A åka till ullared och shoppa lite. Det ska inhandlas massa ytterkläder o kläder inför elliotts dagisstart..och elliott- han ska inte följa med. Han ska stanna hemma hos sin farmor o busa!

är nästan så att nedräkningen börjat nu..haha





hemma igen.


2010-01-13 @ 11:00:21
Nu är vi hemma igen. Var ingen som helst kö på bvc inte..vi fick komma intill direkt. Och lillkillen va så duktig så när han fick sprutan. HAn grät bara till yttepyttelite när hon sprutade in vaccinet. Sen va de bra!  Pratade lite me henne om hans mage och hon sa att man kunde testa riva äpple eller päron med rivjärn och ge honom. SEn ska jag testa o ge honom mer olja i maten (eftersom den smörjer tarmen), HAr ju bara gett honom ca 1 msk olja men de ska visst ha 3 msk olja per dag ca. Så de ska vi testa..tror faktiskt att de här med riven frukt kommer att gå hem..det är gott o så får han ju pilla me de själv!

Har precis lagt elliott nu, hoppas han sover en stund.

kramis





Nu


2010-01-13 @ 09:27:17
nu ska jag ta o klä på elliott, sen går vi mot vårdcentralen för att ta influensavaccin nr2. Det är lika bra att få det överstökat känns de som. Så kan jag prata lite med bvc sköterskan om elliotts mage när vi ändå är där om det inte är för mkt folk vill säga!  Vi stannar nog handlar lite på ica med när vi ändå är ute tror jag bestämt!


Vi hörs senare,





hård.


2010-01-13 @ 07:33:52
Tycker så synd om våran lille kille.. Han har varit hård i magen sedan i slutet av november. När vi var på bvc för snart en månad sedan så rekommenderade de att vi skulle ge honom 5 ml lactulos, och att om inget hände så kunde man ge honom lite mer än 5. Vi har gett honom 7,5 ml nästan varje dag och det har inte hänt nånting i princip. Visst under denna period så kanske de har varit löst 1-3 gånger.. men resten av gångerna har det varit jättehårt!
De funkar inte med andra ord- och jag vågar inte testa att ge honom någon större dos än 7,5 heller..de kanske inte är bra?
Tycker ju så synd om honom när han står där o tar i o verkligen får kämpa. Vissa dagar bajjar han ju inte överhuvudtaget =( de blir ju som en ond cirkel det där- att han struntar i att bajja för det är jobbigt o håller det inne istället!
Har ni nån erfarenhet av lactulos? eller nåt bra tips på hur man ska få igång hans mage igen? tveka inte att lämna lite tips till mig..vore evigt tacksam =)

kramis





blir tokig.


2010-01-13 @ 07:29:46
åå..blir tokig på de här. Elliott satt i skänkskåpet och hade flyttat en stol framför sig så de nästan såg ut som han satt i fängelse lille token, tog fram kameran snabbt o skulle ta kort! vad händer precis när jag tryckt? joo..han går ut o kameran får endast en bild på hans panna =(
Varför ska de va sån fördröjning på digitalkameror för? när de är såhär stora så har de ju myror i brallan konstant o kan inte vara stilla nåt.. blir ju värdelösa bilder =/
vi måste helt enkelt skaffa en systemkamera pronto ,nu, before I loose my mind ;P






Onsdagsmorgon.


2010-01-13 @ 07:26:56
Godmorgon på er alla <3
VAd slö jag är, var jättetrött när jag gick upp vid tjugo i 6, och ännu tröttare blev jag när jag satte mig framför brasan puffen med elliott..var ju så gosigt o mysigt så ögonlocken trillade ihop emellanåt. Kan ni tänka er att han satt kvar där i nästan en hel timma? det är rekord för att vara honom ju- han kan ju knappt sitta still i en minut ens! Tack lille sötnosen för att du tänker på att mysa med din mamma när du väl känner för de =)

Ska snart ta o slänga i mig lite flingor hade jag tänkt, senare blir de lite grötmatning o sen ska vi nog ta o gå ut en sväng om det inte är allt för kallt.

Vad hittar ni på idag?

kramis





Pulka


2010-01-12 @ 21:10:17

(ni får ursäkta stavningen, såg de inte förrän nu..har inte sparat kollaget som en photoshop fil så kan inte åtgäda det =( )
I eftermiddags när a kom hem så begav vi oss ut en sväng. Vi gick till en pulkabacke som ligger här i området där vi bor och gud så roligt vi hade det. Elliott verkligen älskar att åka pulka nedför backen..han flinade mest hela tiden =)
Vi var dock inte ute sålänge eftersom de va ganska kallt. Jag hade bara mina tunna vantar på mig och de stack i fingrarna o då undrade jag om inte elliott frös. Vi rörde ju ändå på oss men elliott satt ju still där i pulkan.






designen klar.


2010-01-12 @ 20:36:12
Nu är Malins design som hon vann klar. klicka på bilden nedan för att kika in hos henne, ni får ju gärna kommentera hos mig eller hos henne om vad ni tycker om den =)








en liten ligist.


2010-01-12 @ 15:28:03
Det är minsann en riktig ligist vi har här hemma, mitt i allt stressande för att hinna till öppet hus i morse så rev han självklart ner sin runda ikealampa på golvet så de vart glas överallt i hans rum. Fick ta o stänga in honom i datarummet så jag kunde städa undan allt utan att ha honom springandes runt galsflisorna. De hade varit farligt de..
Han stod därinne o slog på dörren o va arg o irriterad, men vad skulle jag göra? Sen gick vi iaf till öppet hus en sväng ändå. Vi vart lite sena..men va gör de?
Ja ni, nyss stod han i bakplåtslådan under spisen (han står eller sitter där för jämnan tycker jag), och nu vet ni vad han gör nu? han har fått ut halva dvd spelaren från tv bänken..bäst att a tar honom innan han får dvdn på sig!

Är han en busig liten ligist eller vad? världens sötaste iaf =)





avrundar.


2010-01-11 @ 21:10:17
Avrundar denna dagen med att säga godnatt till er alla, mina fina läsare.

Är rätt trött o känner att det är bäst att passa på att gå o lägga sig medan man fortfarande känner sig seg.  Antar att lilleman säkert vaknar vid 5hugget imorn igen. Han verkar gått tillbaks till sina gamla vanor- från att vaknat vid 6 till att vakna runt 5 igen =/ jaja..det är som det är.

Godnatt ni underbara <3
hörs imorn, då ska jag fixa designen till malin me!

kramar





och vinnaren är...


2010-01-11 @ 20:21:44


hade 5 stycken tävlande, gick in på slump.nu och fyllde i antalet..och räknaren utsåg då en vinnare direkt.
Vinnaren blev alltså den som kommenterat först och vem va de??


jo, vinnaren blev ju malin. Ett stort grattis till henne =)

tack till alla ni andra som var med o tävlade, inom snar framtid kommer ni att ha möjlighet till att vara med o tävla om fler designer ;)





ett litet hum.


2010-01-11 @ 18:45:21
A ringde till kommunen förut idag och hörde med dom om dagsiplatsen. Vi har ju gått o väntat o väntat o undrat hur länge som helst och nu när de bara är ca en månad kvar så ville vi ju gärna veta hur de blir. Vi har iaf fått dagisplats till elliott på dagiset vi sökte! känns jättebra just nu. Så någon dag inom de närmsta kommer nån på dagiset att kontakta oss, och så ska elliott börja den 15:e februari och inskolningen kommer att ske innan. Så med andra ord så vet jag nu att jag kommer börja jobba den 15:e februari! Skönt o ha de klart för sig nu =)

I eftermiddag har mamma, pappa o syster med familj varit här på lite fika. Vi åt årets första semlor- var supergott!
Nu sitter jag här o kikar runt på lite bloggar o på lite kameror. se om man hittar nåt intressant!

hörs senare
kramis





morgonbus


2010-01-11 @ 12:14:45

när elliott är igång om mornarna så är de inge som får vara ifred. Han snor haklappen från bordet o stoppar i munnen, han klär av sig, slänger sina leksaker i lådor..o detta är bara en bråkdel av allt bus =) men såunderbart söt som han är så får han hållas <3





Då var det vardag igen.


2010-01-11 @ 10:47:39
Måndag- gud vad rolig du är! Näää..där ljög jag nog allt!
Måndagar är rätt sega tycker jag..man bara är liksom. MEn bara måndagen har gått så brukar de resterande dagarna gå fort; och vips så är det fredag igen =)
Lade nyss Elliott i hans säng o hoppas på att han somnar snart. HAde tänkt o lägga mig på soffan o sova lite jag med. HAr sovit riktigt taskigt de senaste nätterna. ÄR svintrött men kan inte somna! tar ett par timmar innan för de mesta =( MEn ska försöka o lägga mig tidigare ikväll o se om de hjälper nåt.
Idag händer det inte så mkt här hemma tror jag. När elliott vaknat o fått sin lunch så blir de nog att gå ut en sväng så vi får frisk luft! Går under en dag som denna om man inte får andas in lite sådan känns de som!

vad händer hos er idag?

kramar





Godnatt


2010-01-10 @ 21:04:37
Nu planerar jag att stänga av datorn o kolla på wallanderfilmen som har premiär på canal plus nu..

imorn återkommer jag med de vanliga bloggandet igen. Det är ju trots allt de bloggen kretsar kring mest-våran vardag ;) helgerna blir de sämre!

önskar er en fortsatt trevlig söndagskväll!

kramar





en bild på våran prins..


2010-01-10 @ 16:57:53


bara för att han är så underbar och söt <3





Söndag


2010-01-10 @ 14:36:13
Nu är då söndagen här och det innebär ju tyvärr att snart är det vardag igen! Vi klagar inte iaf..men denna helgen har verkligen kännts som vilken vardag som helst eftersom A varit på jobbet både igår och idag. Han kom nyss hem! Känns trist för elliotts del eftersom han inte får träffa sin pappa så mkt. MEn de kommer nog att kompenseras inom några månader då a antagligen tar lite strödagar då och då för att va hemma med sin pojke =)
Elliott och jag begav oss ut en sväng efter hans lunch, blev lite pulkaåkning o sen fick han gå runt lite här hemma..han tycker det är jätteskoj att gå runt där det är plogat o så försiktig han är när han går. han nästan stapplar, vår gullunge!

Idag ska det bli tacopaj här hemma..såå gott de ska bli! älskar ju all form av taco som ni vet ;)

vad hittar ni på en dag som denna?

glöm inte att va me o tävla om bloggdesignen nu!

kramis





tävling; etiketter


2010-01-09 @ 22:47:46

”Jag skulle gärna vilja vinna etiketter för märkning av kläder! Jag tävlar hos Carolina, gör det du också!”






lördagskväll


2010-01-09 @ 19:45:44
Så va då lördagen förbi strax o de känns rätt skönt faktiskt. IDag har de inte gjorts många knop..A har varit på jobbet  o vi har varit hemma o bara busat o busat!
Imorn hoppas jag att de händer lite mer..att de inte är så många minusgrader me!

Snart ska vi se på "I love you man" och äta lite godis =)

önskar er alla en trevlig lördagskväll
kramis

glöm inte designtävlingen =)





min första tävling: Lottar ut en bloggdesign.


2010-01-09 @ 14:13:17


Nu har ni chansen att vara med och delta i min första tävling här på bloggen. Vinsten är en bloggdesign i ovanstående format. klicka här för att se hela designen.
man kan få designen i blått istället för rosalila om man vill
Vill du vara med o tävla?
Skriv en kommentar med namn, mailadress och länk till blogg. Skriv om denna tävlingen i ett inlägg och länka till inlägget i kommentaren.  Är ni redan nöjda med eran egna design så tipsa gärna andra om tävlingen =)
Tävlingen avlutas måndag 11/1 kl 20.00 och strax därefter kommer en vinnare att lottas ut.

så kom igen o va med och tävla nu =)





godnatt.


2010-01-08 @ 23:05:23
godnatt allihopa har suttit o donat alldeles för länge med en grej som kommer avlöjas här inom det närmsta..ska bara bli klart först ju!
svarar på era kommentarer imorn <3
godnattkramar





dance.


2010-01-08 @ 19:49:38
Nu är de snart dags för let's dance..ska ni se?





sova.


2010-01-08 @ 10:46:04
Nu sover lilleman sin nap. hoppas han sover en stund. Nyduschad o allt är han med =)
när han vaknat ska han få sin lunch sen ska vi nog ge oss ut en sväng. Måste till apoteket o köpa cerat och miniderm.

nu ska jag kika lite på ella den förtrollade.





blivande artist?


2010-01-08 @ 07:22:17






dagen före stora patteklappardan´


2010-01-08 @ 06:55:22
Godmorgon på er alla.
Fredag idag- så himlans skönt de är! Ska bli härligt att förhoppningsvis ha a hemma lite på förmiddagarna nu. Han jobbade ju i onsdags när det var röd dag och i helgen ska han vara på "standby" på jobbet ifall de behöver honom där. Jag hoppas ju innerligt att de inte behöver honom där ego som jag är :P
Sedan strax innan 6 har vi varit vakna här i huset och idag fick elliott äta sin välling i sin sittpuff framför i drömmarnas trädgård..favvofigurerna där är iggle piggle, tomblibooerna, och upsy daisy såklart! Jag tror att anledningen till att han gillar programmet så mkt är för att de ser ut som stoora gosedjur. För tecknat är minsann inte lika intressant.

Ikväll blir de lite god mat; ska göra varm smörgåstårta med kyckling, purjolök, paprika, champinjoner. Det ska bli sååå mumma! O sen blir de som sagt ett försök till o se om lets dance är nåt o ha!
Idag funderar jag på om vi ska ge oss ut och åka lite pulka- har iofs inte kollat på termometern än- men är det över -13 så blir de nog inge..iaf inte om de blåser för mkt.
Nu har elliott hittat sina för stora skor som han fick av Josh. han springer runt med dom o pular och emellanåt sätter han sig ner på golvet o försöker ta på sig dom..utan tur.
Hoppas på att de kommer lite paket idag, fick mail om att jackan är skickad och att ett till sånt där vägghjärta är skickat..vore ju lite trevligt!

nää.nu är jag visst redan hungrig..bäst o äta lite!





urk


2010-01-07 @ 20:51:53
jag fryser o jag är trött..

dags att lägga sig o försöka få lite sömn tror jag

godnatt kära läsare.
ses imorn





bebis.


2010-01-07 @ 19:29:36
I förmiddags när vi var hos mamma och fikade så drog vi igång en "gissningslek". Det är ju så att Elliott snart ska få en kusin till som är beräknad den 20:e januari. Så alla vi som var där sa vad vi trodde..
såhär tror jag:
-Bebisen kommer komma den 17:e januari
-Den kommer att väga 3800 gram och vara 53 cm lång
-det kommer att bli en pojke till.

Nu återstår de o se hur många rätt jag får..antagligen inte ett enda eftersom jag är värdelös på att gissa!





Imorn är det dags.


2010-01-07 @ 18:26:23
Imorn kl 20 på tv4 är det då dags för en ny säsong av let's dance.jag brukar inte följa det..men i år har de gjort så mkt reklam för de som gör att de verkar så lockande att följa det. så just därför ska jag o a sitta bänkade framför tvn imorn kl 20 o se om de är nåt o ha!

Ska ni kika?





dansat.


2010-01-07 @ 18:23:51
Idag har Elliott och jag dansat! han är så rolig nu, han snappar upp de man gör direkt. Stampar jag med fötterna så gör han det med, dansar jag så gör han det med, böjer jag mig ner mot golvet så gör han det med, och går jag med fötterna isär så gör han det med..allt detta o lite till gör han med ett brett leende o världens finaste skratt samtidigt. URSÖTT <3






hemma.


2010-01-07 @ 12:30:24
Glömde berätta hur virrig jag var i morse; trodde det var fredag när vi vaknade- men det är ju bara torsdag. Tänkte att de ju va skönt att A skulle va hemma o allt..men neeej. De är ju som sagt bara TORSDAG!

vi begav oss ut en liten sväng förut, var tvungen att gå fram till ica o handla det jag glömde häromdagen. Stannade hos mamma på hemvägen som höll på att baka bullar..så de blev lite fika! Mums- så gott det är med bullar!
Nu försöker jag lägga elliott; men eftersom han typ ska sova 1 1/2 timma senare än vanligt så verkar det gå riktigt segt! Så trist!

ska kika runt lite nu,
hörs senare





till er


2010-01-07 @ 08:52:34





tävling fotobok


2010-01-07 @ 07:49:22

jag är med och tävlar om en fotobok från önskefoto hos millah. klicka här för att tävla du med.






godnatt allihopa.


2010-01-06 @ 20:02:37






rida rida ranka.


2010-01-06 @ 19:40:43







världens smidigaste matbröd.


2010-01-06 @ 19:04:26






Bakat


2010-01-06 @ 18:39:31
nu ikväll har jag faktiskt bakat. Har gjort sånt där bröd som jag gjorde till jul o nyår. Det är jättegott och sååå smidigt att göra! Tänkte skriva av receptet o lägga ut här i bloggen senare kanske.

Om man skulle ta o se om elliott somnat o hänga upp lite tvätt?





tävling nanmnappar


2010-01-06 @ 13:50:10

jag är med o tävlar om namnappar hos malinsmix. klicka på bilden för att komma till tävlingen.






tävling; personlig almanacka.


2010-01-06 @ 13:45:34

klicka på bilden för att koma till tävlingen hos Linnéa Isabelle

tävlingen avslutas på fredag, vinnare utses på lördagen!







nu har jag bestämt mig.


2010-01-06 @ 13:15:17
har nu varit inne hos veras hus och beställt en jacka för  vinsten. tänkte att de går åt nu till dagisstarten och allt.då behöver man bara köpa ett par termobrallor till den med ju. Velade mellan storlek 86 och storlek 92, till slut blev det 86. Hoppas de blir bra!

Name it Map jackaså här fin är den =)


tack så mkt veras hus och tant ulrika för att jag fick chansen att vinna =)





avbockat.


2010-01-06 @ 12:40:40
sådär..då kan man ta o bocka av städning på dagens schema. känns skönt det =) Och nu sover lillen med så kan ju passa på att ta de lite lugnt. Han vart trött av allt städande tror jag bestämt. Det är tröttsamt att gå runt o putta på dammsugaren och försöka sno dammsugarmunstycket för sin mamma..hihi! Sen snodde han dammtrasan för mig o skulle damma med..min söta tokstolle <3






snö.


2010-01-06 @ 09:23:03
fatta..det är -15 grader och det snöar massor ute! Man ska väl inte klaga. Men kan det inte få vara ett par minusgrader bara och så behöver det inte snöa. Snön som är kan få ligga kvar det räcker =) JAg menar..det är ju snorhalt ute nu när det är så kallt o mkt halare blir det när de kommer snö på med o man inte ser vad som ligger under!

haha..usch..klagosång eller vad?





elliott diggar


2010-01-06 @ 09:21:08
Elliotts favvovideo- när den visas på tv så står han o stirrar på tvn o dansar massor =)





godmorgon trettondag


2010-01-06 @ 09:05:00
Huh, natten har varit superbra tycker jag. HAr fått sova oavbrutet tills klockan var ca halv7, vaknade bara upp och såg a när han öppnade dörren till sovrummet innan han gick till jobbet. så trött var visst jag =) Elliott fick sin välling strax innan 7 o sen somnade han om till kvart i 8. inte lustigt att han sov så länge idag dock- han somnade ju inte förrän halv tio igår, till skillnad från när han brukar gå o lägga sig 6-halv 7 annars.
Gårkvällen var jättetrevligt, åt som jag aldrig sett mat förut. Fick efterätt med- vaniljpanacotta med ett lager av chokladpudding ovanpå. Åt så jag var sprängmätt!

Idag blir det nog lugnt, hade tänkt att åka pulka..men det är alldeles för kallt för småbarn att vara ute så tycker jag. Skulle behöva handla de där jag glömde handla på city gross idag om vi ska kunna följa matlistan vi skrivit.

Tror jag ska ta o kika in hos veras hus nu och se vad som ska köpas för de där 300 kronorna jag vann där *lycka*

vad ska ni göra idag?

kramis





tack älskling


2010-01-05 @ 16:19:35
gissa om jag vart glad när a kom hem med två stycken buketter med tulpaner idag(en till varje bord)..så himlans sött av honom..vilken överraskning..tusen tack älskling <3






dagisplatsoro.


2010-01-05 @ 16:10:20
Ja det är snart bara en månad kvar tills elliott ska börja dagis är det tänkt o ännu har vi inte fått reda på om vi fått nån plats eller inte. det är ganska dålig framförhålling tycker jag eftersom jag måste veta hur det blir med inskolning och allt, om inskolningen ska ske nån vecka innan själva angivna startdatumet eller om den sker startdatumet. Måste ju även veta så jag kan lägga in om föräldra penning till och med dagen innan jag börjar jobba i god tid!

VArför är det såhär för?
kan man inte åtminstone få veta två månader innan? dessutom har vi ju massa saker vi vill få reda på innan vi sätter våra fötter där. Vill gärna veta vad de ska ha för ytterkläder, kläder med mera. Isch..de sitter som en stor klump i magen på mig så fort jag tänker på det!

har ni sökt dagisplats till era barn ännu?





systemkamera.


2010-01-05 @ 15:52:27
har kikat runt lite på systemkameror nu.. funderar på om det ska få bli ett nikon D3000 paket med kamera, objektiv, minneskort och väska.
vad tror ni om det??





tävling hej baby


2010-01-05 @ 15:31:41

tävla hos MansonDust om en värdecheck på 250kr och fraktfritt hos Hejbaby.se.





va mumsigt de ska bli =)


2010-01-05 @ 15:21:43
Ikväll är vi bjudna till E,F och W på tacos. Ska bli så himlans gott- är jättesugen på tacos!!

Blev lite vila förut- men kunde aldrig somna..låg mest o glodde på tvn o huttrade lite grann! Elliott springer runt här med en sån där kasse med dragkedja i och fyller den med leksaker- jättekul har han =) Han är så fin! våran fina och underbara skatt <3

läsarantalet har den senaste tiden ökat en hel del här i bloggen, och det tycker jag är jättetrevligt..välkomna alla nya och gamla läsare =) =)

Vore ju trevligt om alla som kikar in här kunde lämna ett avtryck..så får vi se hur många de blir =)

kramar allihopa!





arton


2010-01-05 @ 15:16:54
När a kom hem för en stund sedan sa han att mätarn i bilen visade på -18 grader ute..det är kallt det! BUURR!

hur kallt har ni det?

kramis





vila


2010-01-05 @ 10:28:20
nu ska jag ta o lägga mig i soffan o vila lite grann. ska bara ta o kika in på elliotts rum o se så han verkligen sover först!

vi hörs senare!





lägg till oss


2010-01-05 @ 08:02:01
om du klickar på bilden så underlättar du det för dig att följa denna blogg ;)






busungen <3


2010-01-05 @ 07:40:27






trött tröttare tröttast


2010-01-05 @ 07:04:16

hoppas ni sovit gott? Här kan natten bara beskrivas med ett ord; kaos. Det hela började när jag hade lagt mig strax innan elva..då var han ledsen därinne. Gick in till hans rum o stoppade om honom igen o han somnade om. Men efter bara en liten stund så vaknade han o va ledsen igen. Han vaknade o var ledsen och somande om igen tills klockan var halv 2 sen så va han så ledsen så att inget dög. Fick sitta därinne hos honom tills han somnade igen. Sen vaknade han efter en liten stund igen. Men då lät jag honom ligga kvar därinne; gick inte in eller nåt- och då somnade han om. Så runt 3 snåret kan jag tänka mig att jag somnade ordentligt o sen vaknade han vid kvart över 5 och var klarvaken. Idag ska jag verkligen ta en låång nap samtidigt som han sover!
nog med klagosång, Idag är det trettondagsafton..ska ni göra nåt speciellt?? A ska jobba imorn trots att det är helgdag. På vårat jobb brukar vi jobba när trettondagen är och sedan vara lediga på fredagen istället så man får lite mer sammanhängande- och det tycker jag är jättebra. Men nu ska han visst jobba på fredagen med =( det suger en hel del nu när man är en liten familj o allt! Men de får väl gå =) finns ju dom som har de sååå mkt värre faktiskt!!

om man skulle ta o ladda upp lite bilder från kameran kanske?

hörs senare






det är dags.


2010-01-04 @ 22:10:46
det är dags att slänga sig i sängen o se till att få lite sömn nu!

Godnatt på er allihopa!
hörs imorn





behöver du ny bloggdesign?


2010-01-04 @ 21:59:27
Då kanske jag kan hjälpa dig? har gjort  egna designer som jag använt här i bloggen o så har jag haft designutlottning.
låter det intressant?
kika in designbloggen för att se ett par grejer jag gjort om du vill se mer! Kan inte lova att designen blir klar på en dag, de tar ju lite längre tid när man har småbarn ;)

Vill du ha min hjälp så är det bara att skicka en kommentar eller maila mig så ska vi nog kunna komma fram till en design som passar just dig =)

mail:[email protected]






tävling; goodiebag


2010-01-04 @ 21:34:14
är med och tävlar om en  Goodiebag hos Maria

var med du med vet jag =)





äntligen lugnt o skönt.


2010-01-04 @ 21:14:48
Huh, äntligen har man en liten lugn stund för sig själv innan man går o lägger sig.
Känns som att de gått i ett hela eftermiddagen. Elliott somnade runt halv 11- vaknade runt ett. Då blev det lunch för hans del och a kom hem sedan åkte hans ytterkläder på och vi åkte till svärmor och hämtade upp henne för att åka in till Elliotts gammelmormor i linköping och hälsa på. Väl där var han först lite reserverad och ville helst vara hos mig- han tyckte det var lite konstigt att hon satt i en rullstol. Han har ju aldrig sett nån i rullstol förut och han såg ut att undra varför hon satt där o va de var hon satt på. (Han brukar inte vara så reserverad mot nytt folk annars)Han fällde en o annan tår och såg allmänt rädd ut när han kikade på rullstolen. Men efter ett tag så sprang han runt och busade och rev ut allt han hittade ur skåp med mera som han brukar!
Tack så mkt för en trevlig eftermiddag!
Sedan stannade vi ju på city gross på hemvägen o storhandlade med..trist men ack så skönt o ha de gjort ju. Som alltid så missar man att få med sig några saker hem trots att man hade listan med sig! ( det blir rörigt när man är två stycken som kollar på listan) Så nån dag blir de att gå o köpa storpack med köttfärs, pepparsås, ris.

Ikväll har jag äntligen tagit bort det mesta av julpyntet! känns så skönt!! nu är det bara stjärnan och gardinen inne i elliotts rum. Gardinen o stjärnan i datarummet får vara kvar ett tag till- gardinen där tycker jag inte är så julig..den är mer vintrig på nåt sätt, och stjärnan den är så fin så den får allt vara kvar till tjugondag knut!

hoppas ni mår bra?

kramis





vilken tur =)


2010-01-04 @ 21:01:55
vilken tur jag har tydligen... för fick nu se denna kommentar
Tant Ulrika
Stort GRATTIS, du har vunnit en tävling i min blogg..ett presentkort på 300kr att shoppa lös för hus VERAS HUS =)

Skickar dig ett mail inom kort!

Shoppa lugnt o ha en fortsatt braig kväll =)


GUD SÅ GLAD JAG BLIR =) TÄNK ATT MAN SKULLE HA SÅN TUR O VINNA! HOPPAS TUREN HÅLLER I SIG I NÅN VECKA TILL..VORE JU ALLTID SKOJ!

tACK SÅ JÄTTEMKT TANT ULRIKA OCH VERAS HUS =)





ett erkännande.


2010-01-04 @ 08:22:03
skrev ju i fredags att julpyntet här hemma skulle bort. Men fastnade liksom på nåt sätt med att ta bort julpyntet här och har fortsatt med designen istället för att ta bort julen här hemma.. fy på mig!

Men nu i veckan ska jag minsann ta bort julpyntet- för nu är jag trött på de!!

har ni tagit bort erat?





måndag igen.


2010-01-04 @ 08:18:11
måndag igen o natten har varit sådär. Elliott vaknade strax efter jag skrev inlägget igårkväll o var jätteledsen-Spelade ingen roll vad man än gjorde så var han ledsen. Det tog över en timma innan han somnade igen. Tog in honom till sängen o där verkade han somna..efter en stund så lyfte jag in honom till hans säng. Men så fort jag lade ner honom så började han att gråta igen. O sen satt jag där hos honom o höll hans hand o klappade hans kind. Han verkade somna- men återigen..när jag skulle gå ut så började han gråta. samma sak skedde typ 3 gånger till. Sen testade jag o ge honom lite välling men såfort flaskan åkte ur munnen så började han att gråta igen. haha..sen efter ett tag så satte han sig upp i sängen o började låta sådär som han gör på morgonen när han är klarvaken och vill upp. "Oh no, shit tänkte jag." Lade ner honom igen, och då bara somnade han på direkten. Kunde gå direkt ur  rummet utan minsta gnäll. Det var skönt de =)
I morse vaknade han strax efter fyra..så passade på att ge honom lite välling och så somnade han om till hela halv 7. Det var skönt det!
IDag är man lite mör med andra ord..men men.får ta igen lite sömn sen OM han somnar innan lunchen!
När a kommer hem ska vi åka in till linköping o besöka Elliotts gammelmormor tillsammans med svärmor, på hemvägen blir det storhandling på city gross. Lika bra att passa på när man åker förbi- och så är ju svärmor med så då kan hon passa elliott så kan vi handla i lugn o ro!

Vad händer hos er idag?






godnatt ni underbara <3


2010-01-03 @ 22:33:20
Nu ska jag ta o lägga mig! har suttit o pulat med designen alldeles för länge ikväll med. Dessutom verkar det som att lilleman sover väldigt stört då han vaknat hur många gånger som helst o gnällt redan. bäst o lägga sig innan han vaknar igen!
Godnatt på er allihopa!

kramar





söndag idag.


2010-01-03 @ 12:44:56
vad gör ni en dag som denna?
vet ni vad vi ska äta för gott idag? bad a att köpa nåt att äta idag när han va o handlade igår- och han kom hem med en bit oxfilé. Så efter en beställning från A så blir det oxfilé med potatisgratäng idag! lyxig söndag med andra ord!

ni som har en systemkamera, vad har ni för märke på den?
funderar på att köpa en men vill ju ha en som är bra fast inte alltför dyr heller!

kramis





dåligt med uppdatering.


2010-01-03 @ 12:30:24
HEj på er
blev visst inte som jag tänkt mig igår. hade ju tänkt att skriva lite inlägg..men hade fullt upp hela dagen och när jag väl satte mig vid datorn- ja då fastnade jag vid designen. Har kommit en bit på vägen med designen nu iaf, men det är en hel del småpul kvar tills jag har den som jag vill ha den :D
Gårdagskvällen var mysig, vi åt tacogratäng..var mumsigt! aldrig ätit det förut- o de kommer vi definitivt göra igen. Systeryster kom på besök en sväng och åt med oss med. SEdan såg vi på vi hade i alla fall tur med vädret- igen och  åt godis o annat gott!

Det var en liten uppdatering det- nu är det en liten pys här som vill komma till sin mamma <3
ha en trevlig söndagseftermiddag så ses vi senare!

kramis





julpyntet ska bort!


2010-01-01 @ 20:26:07
Nu är det dags för mig att ta bort pyntet. Ikväll blir det i bloggen och imorn blir det nog här hemma. Skönt o få ordning på det igen =) de har ju ändå varit uppe i en månad här hemma ca.

HAr inte tid till att göra ny header just nu så får bli nån av mallarna som redan finns här på blogg.se sålänge tills tiden finns. De är ju så att photoshop och alla penslar och olika textsnitt försvann när jag blev tvungen att göra systemåterställning av datorn =( så måste skaffa hem nytt!! med andra ord kommer de att ta några dagar..men den som väntar på nåt gott :P

nää..hörrni..blir inte mer än såhär idag- det är ju trots allt nyårsdagen- dagen då man ska ta de lugnt! HAr inge speciellt o skriva om just nu heller..

men vi hörs imorn, de lovar jag.
förresten, någon som har nån speciell önskan om vad den nya designen här i bloggen ska innehålla??

godnatt.
kramar





tävling- lundmyr of sweden


2010-01-01 @ 18:46:13


'' Jag tävlar hos Rebecca om en valfri lundmyr of sweden body.
För att komma direkt till tävlingen, tryck HÄR''





1:a januari


2010-01-01 @ 12:35:36
Hej på er alla.

hoppas ni hade ett riktigt trevligt slut på 2009 igår. De hade vi i alla fall. Systrarna med familjer och mor och far var här. Vi avnjöt god middag med förrätt och efterrätt..både elliott och hans kusin W var uppe till kl 21 ca, och i slutet var de riktigt sega. De hade då busat runt massor, stått ihop i lilla hålet mellan väggen o byrån i hans rum, legat inne i tältet o busat..och mycket mer därtill!
När de hade somnat så satte vi igång att spela galenpanna. så himlans roligt spel det är- och så roligt det kan bli bara av att gissa fel..hihi! Vid 12 tiden skålades det med champagne/pommac och runt halv 1 tiden hade alla åkt hem. Tack för en trevlig kväll allihopa!
Runt 14 tiden ska vi vara hos svärmor och svärfar som bjudit in oss på middag. Ska bli skönt att slippa laga mat idag efter allt igår! hoppas det blir nåt riktigt gott nu då =)

hur firade ni in det nya året?

ha en trevlig dag så hörs vi i eftermiddag igen =)

kramar