äntligen lugnt o skönt.


2010-01-04 @ 21:14:48
Huh, äntligen har man en liten lugn stund för sig själv innan man går o lägger sig.
Känns som att de gått i ett hela eftermiddagen. Elliott somnade runt halv 11- vaknade runt ett. Då blev det lunch för hans del och a kom hem sedan åkte hans ytterkläder på och vi åkte till svärmor och hämtade upp henne för att åka in till Elliotts gammelmormor i linköping och hälsa på. Väl där var han först lite reserverad och ville helst vara hos mig- han tyckte det var lite konstigt att hon satt i en rullstol. Han har ju aldrig sett nån i rullstol förut och han såg ut att undra varför hon satt där o va de var hon satt på. (Han brukar inte vara så reserverad mot nytt folk annars)Han fällde en o annan tår och såg allmänt rädd ut när han kikade på rullstolen. Men efter ett tag så sprang han runt och busade och rev ut allt han hittade ur skåp med mera som han brukar!
Tack så mkt för en trevlig eftermiddag!
Sedan stannade vi ju på city gross på hemvägen o storhandlade med..trist men ack så skönt o ha de gjort ju. Som alltid så missar man att få med sig några saker hem trots att man hade listan med sig! ( det blir rörigt när man är två stycken som kollar på listan) Så nån dag blir de att gå o köpa storpack med köttfärs, pepparsås, ris.

Ikväll har jag äntligen tagit bort det mesta av julpyntet! känns så skönt!! nu är det bara stjärnan och gardinen inne i elliotts rum. Gardinen o stjärnan i datarummet får vara kvar ett tag till- gardinen där tycker jag inte är så julig..den är mer vintrig på nåt sätt, och stjärnan den är så fin så den får allt vara kvar till tjugondag knut!

hoppas ni mår bra?

kramis






Kommentarer
Postat av: CiliaH

Grattis till vinsten!



Hihi, ja vi är fyra systrar och har ynglat av oss ganska bra. Tyvärr så är min lillasysters bebis inte helt bra utan ligger på neonatalen nere i Lund nu så glädjen över att ha blivit moster blandas med oro.



Kram

2010-01-04 @ 21:23:00
URL: http://ugglehuset.wordpress.com
Postat av: susanne

nej det e inget blablabla.. så hemskt roligt med långa kommentarer,, tackar för den.. Kvällen spenderades med en låååååååååååååååååång varm dusch.. har lite problem med mina muskler så det e så skönt.. man får passa på när gabriel sover haha.. annars e man mest skitig o flottig hela dagarna..

2010-01-04 @ 21:35:15
URL: http://tinkerbellan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback