hemma.


2010-01-07 @ 12:30:24
Glömde berätta hur virrig jag var i morse; trodde det var fredag när vi vaknade- men det är ju bara torsdag. Tänkte att de ju va skönt att A skulle va hemma o allt..men neeej. De är ju som sagt bara TORSDAG!

vi begav oss ut en liten sväng förut, var tvungen att gå fram till ica o handla det jag glömde häromdagen. Stannade hos mamma på hemvägen som höll på att baka bullar..så de blev lite fika! Mums- så gott det är med bullar!
Nu försöker jag lägga elliott; men eftersom han typ ska sova 1 1/2 timma senare än vanligt så verkar det gå riktigt segt! Så trist!

ska kika runt lite nu,
hörs senare






Kommentarer
Postat av: johanna med tyra + pyret i magen

haha virrpanna:)



ja vi håller alla tummar och tår...

2010-01-07 @ 12:37:42
URL: http://tvamanaderkvar.blogg.se/
Postat av: saynoo1

Ha en riktigt nice dag:D

2010-01-07 @ 13:01:46
URL: http://hollywoodnews11.blogspot.com
Postat av: Daniel

Bullar gillar vi!!

2010-01-07 @ 14:59:01
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Carolina

Åh vad gott med bullar! :) Va sugen jag blev nu.

Ja, det var riktigt skönt att få pengarna till slut, men det skumma var att han bara fick hälften. :S Så han fick ringa dit idag och gnälla lite på dem, så vi ska väl få resten i morgon eller på måndag. Skönt. Hatar när det strular med pengar. Man känner sig så utlämnad på nått vis.

Gud vad konstigt. Vad jag har förstått brukar man få reda på sånt i god tid innan. De måste ju förstå föräldrarnas sits liksom. Ni ska ju lämna över ansvaret om er son till dom, då borde dom åtminstone ger er chansen till förberedelse och att få förtroende för dom. Sen vill man ju inte vara på dom som en hök heller ju. Svårt.

Ja, det var skönt att slippa lite av städningen faktiskt. :) Jag lagade lax med ris och sås åt min brukare. Har inte varit med om att någon ätit ris till lax innan, men han ville ha de. haha..

Hoppas ni har en trevlig kväll och att du inte är alldeles för vilse i pannkakan. ;)

Kramar

2010-01-07 @ 15:43:11
URL: http://bluppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback