lillördag


2010-01-27 @ 08:52:24
Godmorgon.

Här sitter nu en utvilad mamma o kikar på sin busson samtidigt som hon kikar på snön som faller ute! I morse vaknade lilleman vid halv 6, tog då in honom till våran säng o då sov han till hela halv 8. De ni =)  MEn han tog nog igen det han missade natten till igår samt igår vid lunch.
Dagen igår var jättetrevlig, vi åkte hemifrån vid 6- var hemma igen efter 4 o då åkte vi runt o lämnade alla saker vi köpt till andra o så stannade vi och fikade hos elliotts mormor. Så hemma va vi inte förrän halv 6 nån gång tror jag.
Väglaget var hyfsat men fy vad kallt det var emellanåt- när vi åkte hemifrån visade bilen -7 grader och när vi åkt en stund så va de -19 grader när det var som kallast ute. Vi stannade självklart och fikade på fiket i smålandsstenar me =)
Och ni anar inte hur chockad man blev när man kom fram, klockan va väl strax innan 9 och det var jättedött på parkeringen..gick o räkna bilarna som var där! OCh inne va de hur lugnt som helst med. Det tråkiga va att de gjorde om på nedervåningen så de hade flyttat upp typ filmer och elektronik. Så med andra ord var det ganska rörigt.
Barnavdelningen tog vi självklart först eftersom de brukar bli mkt folk där under dagens gång, men var inte en käft där ni vi väl kom dit. letade som galningar efter en overall i strl 86, efter termobrallor istrl 86, och efter fodrat regnställ..men tror ni nåt av de fanns? nää..bara för vi åkt så långt för att köpa just de grejerna så fanns de inte...fanns bara i rosa- det är väl inte så kul för en pojke va?
Men som sagt, vi fick ju med oss massor hem ändå. Vi köpte dagsivantar, fuskpolo,strumpor, raggsockar, 3 par mjukisbyxor, 2 randiga tröjor, en fleecetröja, en munktröja, underställ, 2 pyjamaser,2 pikétröjor, ett par jeans, två nallepuh bodys, en t-shirt. Mkt av de kläderna vi köpte var i strl 86. O mjukisbyxorna kommer nog att komma väl till användning när han börjar dagis sen! SEdan blev det en nallepuhryggsäck till elliott med =) Jag köpte en kofta, en kortärmad tunn kofta, en randig t-shirt, en t-shirt med tryck på, underställ och strumpor. A köpte underställ, kallingar, strumpor, bälte. och sedan följde det ju med lite annat hem med som shampoo,tvättmedel, sparkskydd till bilsätet, halkskydd till duschen, hårfärg, tvättlappar, bakplåtspapper, fryspåsar, sopsäckar, lakan, bäddset till elliotts säng, nappflaskor, pipmuggar, skedar,plastad frotté, en leksynt till elliott, två presenter till systers bebis som inte kommit ännu, tre prestenter till elliotts kusin O som fyller på tisdag.
Det var nog de mesta iaf ;) skulle kunna ta kort på de, men stod och sorterade allt igår efter färger så jag skulle kunna tvätta de idag; iaf elliotts grejer =) Men ni kanske kan få lite kort på kläderna jag köpte senare!
Sen hittade vi faktiskt fodrade regnkläder i sportoutlet affären sen som vi köpte. När vi kom ut på parkeringen så va de fortfarande ganska så glest med bilar- de brukar ju alltid vara så fullt- men det stod inte ens en bil parkerad bredvid oss.
På hemvägen stannade vi på A6 och fyndade termobrallor i strl 86, de hade kostat 199 kronor på rean och nu var de halva reapriset..som hittat ju =) köpte även med två mössor, nu fattas de bara en overall me sen har han så han klarar sig till våren =)

Det var våran dag det =)

Vad gjorde ni igår?






Kommentarer
Postat av: Linda Olsson

Oh va kul att ni hittade så mycket! Det blev ju bra med termobyxorna och så ändå, jättebilligt ju! :)

Kramar

2010-01-27 @ 10:34:49
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback