Borta bra men hemma bäst!


2010-07-31 @ 21:03:22
Godkväll allihopa,

Nu är vi på hemmaplan igen. Kom hem runt 16-snåret på eftermiddagen. HAr haft de jättetrevligt o skoj på Öland, men det är ju alltid skönast hemma. Sen har ju inte vädret varit på vår sida så mkt heller iofs.
Det spöregnade o va ju som sagt storm på lördagen när vi kom, på söndagen regnade de o va grått o trist. På måndagen va de uppehåll o på eftermiddagen vart de soligt o fint- de vart kanonväder dagen efter me så då kunde Elliott o hans kusin äntligen bada i havet. O så de älskade det, de var i hur länge som helst o busade o donade..var såå kul o se dom! Själv badade jag aldrig i havet eftersom de va svinkallt ute på de lite "djupare" där barnen var var de ju supergrunt o därmed mkt varmare- så jag stod där på de allra grundaste o kikade på när de små badade =)
På vädret visade de att de skulle va kanonväder dagen efter igen med så vi bestämde oss för att vi skulle åka till ölands djurpark så att barnen fick besöka o bada på pirate island. Men på morgonen när vi vaknade upp va de ganska så kallt o mulet ute- vilket resulterade i att vi inte ville åka dit eftersom barnen skulle frysa ju! Så vi tog en sväng till Färjestaden istället o gick runt o kikade.  På torsdagen va de lika trist väder med- så vi tog en tripp över till kalmar o åt på ikea o kikade runt lite i köpcentret. Igårkväll var vi faktiskt ute och ått grillbuffé på en restaurang vid havet..var supergott o jättemysigt!
Idag har vi som sagt mest suttit i en bil. Elliott somnade när vi kom till Kalmar o vaknade inte förrän Eksjö, då hade han sovit i över 2 timmar..och jättelugn o snäll har han varit i vaket tillstånd. Gått superbra o åka bil så långt med honom..duktig pojk äre <3

Ja så nu är vi hemma o fixar o donar lite. Tvättas gör de för fullt, för på Måndag ska vi bort igen. Då är det dags för Helsingforskryssning, elliott stannar hos sin farmor o farfar o A o jag beger oss iväg på den trippen själva. Måste erkänna att de känns lite trist att åka iväg snart igen nu när man precis varit borta..det är ju skönt o va hemma en liten stund, men de blir bra bara man kommit iväg tror jag =)

de va min rapport de,
ha en fortsatt trevlig kväll!
kramar






Kommentarer
Postat av: ROCK N ROLL MAMMA

det är synd att ni fick så trisst väder när ni var på öland! tror iaf ni gjorde rätt i att skippa djurparken! att gå omkring i regn o blåst är inget roligt! barnen blir bara kinkiga! och badlandet vill man jju utnyttja när man ändå betalar så mkt i inträde!

2010-07-31 @ 21:25:31
URL: http://emis.myshowroom.se
Postat av: Lena - Mamma till Ian

Hej vännen!



Jag tänkte på dig igår och undrade hur ni hade haft det...men nu har jag fått en uppdatering på det och det låter inte så kul med vädret ni har haft. Hade hoppats på att det hade vart bättre.



Kram

2010-07-31 @ 21:50:27
URL: http://trollflikka.blogg.se/
Postat av: ruby milo och magen

tack:) haha nää 3 dagar typ :p men ska snittas så ndet blir lite tidigare ändå... vilket datum hade du?

2010-08-01 @ 13:03:50
URL: http://rubykanoby.blogg.se/
Postat av: Förvirrade Morsan

sv; ahh... ska ni på något mer ultraljud för att ta reda på det? eller blir det en överraskning när h*n kommer?=)

2010-08-01 @ 15:50:27
URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback