fredag kväll.


2010-07-02 @ 20:44:57
Godkväll allihopa, sambon o jag sitter nu här i varsin soffa o tar det lugnt. A kollar på fotbollsmatchen som är på tv, jag surfar runt lite grann.
Dagen har varit kanoners kanon kan man ju säga =) vi tog bilen fram till bynn tiidigt på förmiddagen o handlade lite grann. Sedan åkte vi hem o plockade in allt o gjorde en kasse med badkläder etc.
Sedan satte jag busungen i hans vagn  o så gick vi upp till sis o hennes småkillar o busade, solade o badade i solen =) så härligt det är att kunna svalka av sig när det är såhär varmt ju. O imorn ska de bli ännu värre ju- man kommer väl säkert få boo i poolen mest hela dagen =)

Nu ikväll har jag bakat två olika varianter på dumlemuffins (så man kan ha med sig till fika imorn när man badar) o sen har jag grillat samtidigt. Blev grillat kött o potatissallad..hur mumma var inte de??

nu säger visst A att han ska lägga sig i sängen o se på fotbollen, han är trötter han..varit en jobbig vecka med massa övertid på jobbet o så ska han jobba imorn med så. Själv tror jag att jag stannar uppe en stund till- är alldeles för uppe i varv för o gå o lägga mig ännu!

önskar er alla en trevlig fredagskväll,
kramar







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback