hemma...äntligen!


2010-07-15 @ 20:29:55
Nu va man äntligen hemma. Nattade nyss elliott me lite välling o sen somnade han gött =)
VArit full rulle hela eftermiddagen här känns de som.

Rutinultraljudet gick jättebra, var en livlig liten krabat i magen o vi hade väl inte direkt förväntat oss annat heller. Allt såg normalt ut o datmet vart varken tillbaka eller framflyttat utan det är den 10:e december som gäller.
En sak var dock värt o kolla upp igen. Min moderkaka ligger nämligen i bakvägg och den täcker just nu "utgången" så därför kommer vi att få ett nytt ultraljud runt vecka 32 för att kolla upp så att moderkakan flyttat sig som den ska. Annars så kommer de bli ultraljud. Hon trodde dock inte att de skulle va nåt problem, i de flesta fallen så brukar moderkakan hinna flytta sig tills dess. 
Fick med oss några bilder hem, men de vart inga bra bilder. De berodde nog mest på att hon hade så mkt annat att kika på så hon helt glömde bort bilderna =)

Det bokades även in en tid för barnmorskekontroll i v 25, de kommer bli den 25:e augusti det. Så det är en stund kvar de!

När vi kom hem från Motala så hämtade vi bara upp 2 systrar till mig o elliott- sen for vi till jönköping en sväng..så där har hela kvällen spenderats. Så de ska bli riktigt skönt o lägga sig nu vill jag lova!!

Bilderna på bebisen i magen ligger kvar i bilen fortfarande så har ni tur så kan ni kanske få se nån bild imorn ;P

önskar er en trevlig kväll!
kramarKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback