SUNDAY


2010-07-18 @ 13:42:35
hej på er alla, nu är de återigen ett tag sedan jag skrev en liten rapport,men så kan de ju va när det är helg o allt =)

just nu ligger elliott o sover. JAg har kikat runt lite på blocket o skrivit en pack och inköpslista inför ölandssemestern nästa helg. Det är en hel del som ska me om man säger så, o så måste man ju tänka på att ha med sig mkt kläder till busungen me eftersom de går åt 2-3 uppsättningar per dag när de är utebus som gäller.

Annars är de en rätt så lugn dag här idag..fick oväntat besök av elliotts moster,sambon o kusinerna i morse vid frukost.. elliotts kusin var nyfiken på å se elliotts senaste leksak som hans pappa var o köpte på kidzshoppen igår. W tyckte att den va så rolig så elliott fick inte ha den nånting under besöket..hihi! 
Sen har vi tagit en liten promenad fram till bynn, hade ett paket som jag var tvungen o skicka iväg o sen hade vi en film o lämna tillbaka med.

ska ta o se om jag har några roliga elliottbilder på mobilen nu,
kramar


Kommentarer
Postat av: Cassandra, mamma till Josefin och lillebror i magen

jo de är alltid kul och hitta folk som är gravida också, när man själv är de :) hihiokej :) men tänk om bebisen kommer samma dag :P hihijo vi tänkte samma sak, dom går pass lite på dagis och man har ju inte lust att sitta still då bara för att man har en singelvagn. Josefin lyssnar inte när man säger till när hon springer åt ett annat håll så vi tyckte de var bäst med en syshonvagn :)vart bor du? :)Jo de har vart jätte bra. har mått jätte bra. sj? :) kramar

2010-07-18 @ 16:37:01
URL: http://weareyoungparents.blogg.se/
Postat av: ruby och milo

hej och tack:) haha ja visst blir man besviken... vi får hålla tummarna på att ungen särar på benen om en vecka för då ska vi göra ett nytt:) Vilket datum är du beräknad till? Grattis:)

2010-07-18 @ 16:49:24
URL: http://rubykanoby.blogg.se/
Postat av: Eva

fy för att packa när man har barn..man har ju inte en aning om hur mycket som går åt =/

men ni kommer säkert få det jättehärligt =)

2010-07-18 @ 20:15:57
URL: http://fonmo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback