En liten tripp.


2010-06-13 @ 18:19:56
De blev en liten tripp till linköping idag. F o W skulle till Malmen o kolla på alla flygplan så E undrade om jag ville följa med henne o M till ikanohuset en sväng. O de tackar man ju inte nej till =) Tittade iofs inte på så mkt, men hittade ett par jättefina shorts, en munjacka o två kepsar till Elliott på H&M. Sedan hittade jag såna där solskydd till bilen med bolibompa tryck på.
Var en sväng på biltema med o där såg jag ett parasoll som jag tänkte att vi skulle åka o köpa i veckan. Men när jag va hos mamma förut sa sis att hon hade vunnit ett i pris igår när de va på p-fest och hon behövde inte det. Så när hon visade de  jag fick se att de nästan va ett exakt likadant (stort med vev) så tackade jag självklart ja till o få det =) Tack så mkt sis =)

Nu fattas bara en parasoll fot så kan vi använda det..hihi!

Imorn blir de då första dagen på elliotts o mitt sommarlov, o va ska vi göra?  Ja de beror sig helt på väder o vind. ÄR de fint väder så lär vi ska va ute massor. Vi ska iaf fram till affärn på morgonen o handla lite inför veckan så vi slipper springa där varje dag. O sen hade jag tänkt att jag skulle ta o storstäda bilen (om det inte regnar) annars blir de putsning av fönsterna på baksidan (om de regnar)..,måste ju sysselsätta sig menar jag..hihi =)

Hoppas ni alla haft en fin dag??

kramar






Kommentarer
Postat av: Mamma till två flickor & Lillasyster i magen

Åh, låter som ni haft en mysig dag! :)



Jo tack här är det toppen. Har svullat lite chips med dipp lite söndags lyx sådär.. Så nu är jag nöjd. Hehe



Kram

2010-06-13 @ 20:34:48
URL: http://mammamilly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback