på väg att??


2010-03-11 @ 18:42:03
undrar om jag är påväg att bli förkyld igen? har haft lite ont i halsen sen igår, o nu börjar jag känna mig lite snorig..hoppas jag slipper bli förkyld o sjuk nu till helgen bara! vill inte de ju!

Igår tänkte jag att jag skulle se på "fuskbyggarna" på fyran eftersom de va ett par härifrån som byggt nytt hus som skulle va me enligt reklamen skulle de va me igår iaf! Jag lyckades att hålla mig vaken tills dess, men vart asförbannad när programmet började o visas o de inte alls var dom som var med denna veckan. De ska visst vara med nästa vecka nu, hoppas verkligen att det är så nu då..de har återigen gjort reklam för att de ska vara med nästa vecka så..ska bli spännande o se!

Elliott sover nu kan jag tala om för övrigt, o jag håller på att elda o har precis gjort klart en rosa design till en tjej..väntar med o lägga upp adressen dit tills jag vet om hon vart nöjd eller inte dock!

nähä..om jag skulle ta o äta lite glass- det gör ju susen för halsen =)

kramis






Kommentarer
Postat av: Peka

Den är jättefin! Jag är verkligen helnöjd :D Men jag undrar bara om dom där ringarna under "läsvärt" och RSS ska vara där? Såg ut som om dom bara råkat hamna där på nåt sätt :P

2010-03-11 @ 18:50:59
URL: http://pekasrosa.blogg.se/
Postat av: Eva

har ätit din favoritmat idag =) korvstroganoff med ris hihi och nu blir det lite godis..bäst att passa på nu..för i höst blir det diet haha

2010-03-11 @ 19:27:37
URL: http://fonmo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback