Personalfest?


2010-03-18 @ 18:35:59
Det ser inte så ljust ut på personalfestfronten just nu.
Det är ju personalfest imorn, o som man sett fram emot det nu. Vi hade fixat barnvakt- elliott skulle få sova hos sin mormor o morfar så vi skulle få festa till det.

Men nu blir de ju då ändrade planer om han fortfarande är sjuk imorn. Då har jag sagt att A kan få gå och så stannar jag hemma- för de känns som att han kanske har mer glädje av de än jag ändå. JAg skulle nog bara sitta o undra hur det är med lilleman även om jag skulle veta att A är hemma med honom. Vi mammor är ju lite lika papporna, de kan ju slappna av på ett annat sätt ändå. 

ÄR de så att elliott är feberfri imorn så planerar jag nog att gå en sväng ändå. Då kommer Elliotts mormor o morfar hem hit istället. De behöver ju bara i princip vara sovvakter till honom. Vi åker kanske vid halv 6 i så fall o vid 6 lägger han ju sig så.

Det känns bättre o göra så ifall att febern kommer tillbaka under natten ju- då är de ju skönt för mormor o morfar o slippa att springa upp o ner o greja med honom och han får ha sin mamma i närheten ändå. Jag får väl dock ta de relativt lugnt o inte dricka alldeles för mkt så jag kan ta han om honom ;) ett par cider får la räcka!

Men som sagt, de åsterstår o se hur de blir imorn de!


Kommentarer
Postat av: Carolina

Hoppas han är bättre imorgon så du också kommer iväg på lite festligheter! kram

2010-03-18 @ 19:03:47
URL: http://carolina1979.se
Postat av: emma-mamma till meja

Hoppas han blir av med sin feber snart lillkillen

Kram

2010-03-18 @ 19:06:40
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Carolina

Tack så mycket gumman för gratulationen! Förstår att du har för mycket att göra. Känner verkligen igen det där med att man missar mycket i andra bloggar. Man försöker hänga med men det är alltid nått man missar. :/ Men så sitter ju du och gör superfina designer hela tiden också. :)

Har du många såna som "tar lång tid"? Sånt är så tråkigt. Speciellt när man ställer upp med sin fritid och gör det för att det är kul.Ja, snart är till och med jeansen som nästan var för små innan, alldeles för stora. Måste verkligen ha nya snarast. Fick i alla fall en bunke kläder från Ellos idag och jag känner mig redan som en ny människa. Men det krävs ju dock jeansen till också. Kanske ingen höjdare att gå med rumpan bar?! ;) haha..

Förstår vad du menar med din vikt. Du har ju mycket "annat" att fokusera på.Nä, nu hoppas jag verkligen att lilleman kan bli frisk och kry snart. Stackaren som är sjuk jämt och ständigt. Nedrans dagisbacieller.

Hoppas du kan få gå på festen en liten runda. Men behöver ju det där sociala utanför jobbet ibland också.

Önskar er en riktigt trevlig kväll.

Massa kramar

2010-03-18 @ 19:08:00
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: eva

nej inte jättehög den ligger runt 38.5 men tillräckligt för att det ska märkas på honom...gnällig till tusen !

vad är det egentligen de har åkt på för supervirus våra små pojkar...

krya på elliott, hoppas ni kan gå på festen imorrn bägge 2..

kramar

2010-03-18 @ 19:33:05
URL: http://fonmo.blogg.se/
Postat av: Jenny

Ja du får se till att få någon annan, man kan ju som tur är göra det.. Kram Jenny

2010-03-18 @ 19:34:01
URL: http://smulis74.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback