jag lever ännu ;)


2010-05-09 @ 20:21:24
Ja ni allihopa tänkte mest bara kika in här snabbt o berätta för er att jag fortfarande lever, är bara det att jag inte haft nån vidare tid till datorn nu i helgen. Har dessutom haft huvudvärk till o från nu i några dagar så därför har jag inte velat sätta mig framför datorn heller. Den har varit här idag med, men nu efter att jag tog mig en dusch så känns de iaf lite bättre i huvudet. Får hoppas att den försvinner helt snart igen!!

Gårkvällen var trevlig, var massa folk där. Synd bara att man inte kände sig riktigt på topp. Vågade inte dricka så mkt eftersom jag käkat huvudvärkstabletter- men de va roligt att se många andra dricka lite för mkt o göra bort sig, haha! ;)

önskar er alla en trevlig söndagskväll,

kramar


Kommentarer
Postat av: Cathy

HOPPAS du mår bättre!!

Har ju glömt att fråga, vad tyckte du om daimkakan?? :)Kramar!

2010-05-10 @ 07:33:51
URL: http://fourkids.blogg.se/
Postat av: Rebecca- moster, shoppinfreak & hundägare ♥

Hej, jag har startat en ny tävling nu i min blogg =)

Jag tipsar dig eftersom du varit med och tävlat förut, om du inte vill ha sånna här kommentarer så är det bara att ta bort/säga till mig :DHoppas du får en fin dag

Kramar Rebecca

http://jagrebeccamirjamkarin.blogg.se/2010/may/tavling-pekboken-for-lite-finare-barn.html#comment

2010-05-10 @ 18:15:09
URL: http://jagrebeccamirjamkarin.blogg.se/
Postat av: Eva

nej det var inte så farligt ! han säljer brädor som kostar 10 kr per meter och vi ska ha 2 brädor på höjden om man säger så..inget vanligt staket utan lite så här naturligt trä som jag ska måla svart =)

jasså ni ska köpa mer, ja man vill ju ha helt inhägnat!

2010-05-10 @ 19:15:14
URL: http://fonmo.blogg.se/
Postat av: Cathy

Va kul att den gillas:-) blev snabt en favorit här hemma. Å för att Elliott oxå skulle kunna äta så hade jag inte på daim på en del av kakan:-) man kan ha på bara choklad oxå om man hellre vill....man kan variera å prova sig fram!Ang. skötväskan...jag är inte med å tävlar. Vet att de har en stegtävling...men det är inte en väska de då lottar ut. Jag skrev mest om en "dröm" :-)Kamar!

2010-05-10 @ 22:20:14
URL: http://fourkids.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback