Måndag förmiddag.


2010-11-08 @ 09:28:12
Nyss hemkommen efter en tur till dagis där de blev lämnande av en styck busunge <3 . Fast idag har han varit riktigt snäll o lugn ändå tycker jag om man jämför med helgens bus..haha. De märks när det är helg, för då går han ju inte på dagis o får busa av sig utan då måste han ta ut allt här hemma o blir gärna rastlös. Kan ju nämna att de bland annat tagits sönder ytterligare en kruka (av typ 10 st totalt)
Jaja, han unnade iaf sin mamma en skön o härlig sovmorgon i morse me..de tackar vi för =) Hörde honom ropa "mamma, mamma, mamma" redan strax innan 5-tiden. Gick då in o stoppade om honom igen o sade "vi sover en till stund gubben" o gick o lade mig igen.
Trodde inte de skulle funka- men sen vid halv 7 vaknade jag av att de va nån som precis vaknat därinne på sitt rum o ropade "mamma, mamma, somma, somma" (mamma,mamma, komma,komma me andra ord) Så då ropade jag "kom elliott", o vips hörde jag hur nån kom tassande på sina små fossingar  in till mig i sängen o så låg vi där o myste o tittade på tv samtidigt som han fick sin välling. Underbar start på veckan med andra ord <3

vad kallt det är ute förresten; var -4,6 grader när vi gick upp. BUUUURR! Var tvungen o gå ut o sätta igång bilen nån minut innan vi skulle iväg så lite av beläggningen hann o försvinna.  Fast jag tycker att det är lite skönt när det är lite kallare faktiskt. Det är så jobbigt de här när det är ett par grader varmt nån dag, sen kanske de är närmre 10 grader varmt nån dag. De blir så svårt o veta va man ska ta på dom små liven. Då är de bättre att det är lite kallare hela tiden så de kan ha overall/termobyxor osv.

idag står de besök hos BM på schemat, annars blir de lugnt.

blir nog ett litet inlägg senare om trippen till stan med kanske...

önskar er en trevlig förmiddag,
kramis









Kommentarer
Postat av: Sara, mamma till pseudotvillingar

Sv: Ja absolut, inte ska du behöva skriva det öppet om du inte vill. Lycka till i tävlingen och med den lill* i magen :)

2010-11-08 @ 10:19:04
URL: http://neccin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback