godmorgon mitt i veckan.


2010-10-06 @ 08:10:48
Lillördag idag, tycker denna vecka gått riktigt låångsamt faktiskt. kanske beror de på att vi varit hemma? nåja, så kan de va iaf. Läget är fortfarande klabbigt - i elliotts ögon. Har fått tipset om att badda med ljummet vatten med bomullspads utifrån och inåt ögat..de har vi kört stenhårt med..får se om de hjälper. HAr de inte slutat klibba o vara tills fredag så får jag nog ta o ringa till vårdcentralen o se om man kan få nåt på recept. för på lördag har han haft de i över en vecka.
Själv har jag lite ont i gomen o näsan..känns som man håller på att bli förkyld =( Hoppas de går över fooort. O jag som skulle baka o bjuda på fika på jobbet på fredag med, vill ju inte baka o hålla på om jag skullle va förkyld- så får väl skicka A upp o köpa nåt på fiket o bjuda tjejerna på om elliott inte blivit bättre tills dess.

Nähä, om vi skulle ta o äta lite frukost här nu?
hungrig de är man allt, alltid ;) haha

önskar er en trevlig start på onsdagen,
kramar

pss... håll lite utkik- för senare under dagens gång kommer de en surprise ;)






Kommentarer
Postat av: Carolina

Vad jobbigt med Elliotts ögon. Hoppas det bara är förkylningen som spökar så att det inte är en inflammation. Men är det en inflammation så går det i alla fall snabbt att bota om han får medel för de. Har haft det själv för några år sedan och kommer ihåg att det botas snabbt. :)



Då tycker jag verkligen att du ska slå till. Dom är både supersköna och dundersnygga. :) Jag kommer använda sönder dom. haha.. Har kikat på den där rosettröjan men har valt att vänta med grav.tröjor till jag inte längre kan ha alla de tröjor jag har liggandes. :) O de där treggingsen är stora i storlekarna så testa dom gärna i en affär om du kan. Jag är glad jag gjorde de för jag förväntar mig alltid att behöva dra så stor storlek det går, så hade jag beställt hade jag drunknat i dom. haha.. Kul att kunna ha en mindre storlek desustom. :D

2010-10-06 @ 11:02:37
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: ★Fam. Bus★

Hehe jag får väl vänta som alla andra då :)



Håller med dej, jätte kul att följa andra gravida/småbarnsmammor o se hur de gör, hur de står ut i vardagen o samtidigt snappa upp lite tips :)



Jag vill jätte gärna vara med i din tävling, men jag hinner nog inte nu ikväll. Får försöka komma ihåg att kika in i morgon o ta det då :)



Kram kram

2010-10-06 @ 20:57:14
URL: http://www.familjen-bus.com
Postat av: Nina

när jag födde theo så födde jag vaginalt. däremot så sprack jag väldigt mkt och hela ringmuskeln gick av. så ja fick opereras. hon som opererade mig sa då att jag inte borde föda vaginalt igen då jag var för trång. Och om jag skulle göra det igen så kommer allt gå upp igen och då är det inte säkert att det går att laga så bra som det var nu. Hon sa, du ska ha kejsarsnitt om det blir en nästa gång.



så ja väljer det. jag hade så ont dessutom sist i två månader och kunde inte gå ordentligt på toan, fick passa min kost som bara den och äta nån äcklig skit som smaka lotion. etc. så om det kunde bli värre, då vet ja inte va ja skulle göra.. så det är ett enkelt val för min del..

2010-10-11 @ 22:44:59
URL: http://deliciously.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback