Tisdag


2010-10-12 @ 09:53:14
Hej på er alla, Tisdag idag.. innebär att våra nya "rutiner" har satt fart hos familjen johansson/karlsson.
Kom för en stund sedan hem från dagis med vagnen i högsta hugg o flåset sittandes i halsgropen. Från o med idag så börjar ju elliott kl 9 istället för kvart i 8 och så går han till kvart över två ungefär. Så kommer de se ut fram tills 29:e  november. Idag var A tvungen o ta bilen till jobbet för han skulle köra på nån /nåt eller va de va på morgonkvisten. Men han sa att han skulle se till så bilen va hemma till innan nio eller att han skulle skjutsa honom till dagiset (detta eftersom jag har åkt på världens skoskav o typ ändå knappt kan gå så fort längre)..och de sistnämnda va de vi bestämde.

Vid tio i nio klädde jag på Elliott dagisklläderna- för jag tänkte ju att A skulle komma närsom o hämta upp honom. Men kom han? vi väntade tills klockan var 9- sen gav jag upp o slängde på mig jackan o elliott i vagnen..så gick vi till dagis istället. Isch..va inge skönt! de blåste motvind o jag frös (hade bara t-shirt under) o skoskaven va bara att ignorera- så ännu mer uppskavt är de på hälen nu! svider till tusen! Men vi kom iaf till dagis. Fick be om ursäkt att vi kom så sent, o berättade om att A skulle hämta elliott men att han inte dök upp. Tyckte faktiskt de va riktigt pinsamt o komma sent första dagen man har ändrat tid om jag ska vara ärlig! Men men..

första natten i juniorsängen gick jättejättebra faktiskt, han vaknade kvart över 5 i morse..o sov gott under nattens gång (me undantag för de vanliga napptappandet förstås) nu får vi hoppas på att de fortsätter i den andan =)

har dragit igång spotify på hög volym nu o hade strax tänkt o ta mig an lite rensning i köksskåpen,

önskar er en trevlig tisdag,
kramar






Kommentarer
Postat av: Carolina

Usch va jobbigt med skoskav. Finns ju inte så mycket man kan göra åt sånt heller. :(

Kul dock att lilleman sov som han skulle i nya sängen. Tycker han att det är roligt?



Ja, jag tycker också om skjutbara telefoner. Har haft några såna innan och saknar det faktiskt. Dessutom har jag tröttnat på pekskärmen så jag ser fram emot en "vanlig" mobil igen. hihi

Nä, en iphone 4 vill man inte köpa kontant. haha.. Usch vilka priser dom kan ta egentligen.

2010-10-12 @ 17:00:59
URL: http://bluppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback