Mammabloggkryssningen 2011


2011-08-29 @ 20:53:41
I Lördags var det då dags för den helgen man gått och längtat efter hur länge som helst.

Nervös som jag vet inte vad så klev jag runt elvatiden på bussen på Östgötaporten som skulle ta mig till Slussen i Stockholm. Väl i trappen på bussen kunde jag se några som jag trodde var mammabloggare- men visste ju inte säkert.

Vi stannade för att äta lite vid Stavsjö- och när jag klivit ur bussen så bestämde jag mig för att åtminstone ta kontakt med en av dom tjejerna jag trodde var bloggerskor, och det var Sara. En riktigt go och trevlig tjej. Var riktigt roligt att prata med henne. Med satt även en annan bloggmamma, Michaela.

Väl uppe i Stockholm så tog Sara och jag sällskap igen eftersom ingen av oss direkt kände nån annan mammabloggare och vi var väl båda inte så intresserade av att stå där själva. Eller jag var inte det i alla fall!  Vi fikade lite i väntan på Johanna och hennes Crew (Dorothéa och Madeleine.)

När de sedan hade kommit så gick vi fram och "anmälde att vi var där". Tyckte det var så himla lustigt att få träffa dom på nåt sätt. Eller lustigt, men de kändes nästan som att se en kändis. Man har ju ändå bara sett bilder på dom. HAHA! Vi fick iaf alla blå/turkosa gummiband att ha runt handleden så alla skulle kunna se vilja som tillhörde mammabloggkryssningen. "mammabloggkryssningen 2011" stod det på dom.

Sedan följde det lite väntan, var kul att stå och se vilka mammor som kom o "anmälde sig" och jag var ju extra nyfiken på tjejen jag skulle få dela hytt med,  Ann-Sofie. Efter tågförsening fick jag till slut träffa henne, och vilken rar och snäll tjej det var =) Kändes skönt o veta att man skulle dela hytt med henne. Vi hade ju iofs försökt lära känna varandra lite innan genom att läsa varandras bloggar och så.

Väl ombord på båten sade vi hejdå till Sara och gick till våran hytt. Där blev det lite tillpiffning innan det var dags att gå till Beachen. Där möttes vi av sol och värme, ett bord fyllt av bubbel och nötter, och tre gulliga mammor som stod längst fram omringade av goodiebags som vi alla mammor fick.

Vi började att prata med flera mammor som satt i närheten av oss; bland annat Anna, Elisabeth, Linnea & Johanna. Så skoj att fått träffa så trevliga människor!

Efter minglet blev det lite pifftid i hytten inför middagen 20:45. Det spacklades på massa smink, det uppsatta håret blev nedsläppt och plattat med plattång, och så åkte klänningen på. Sen blev det ju självklart en hel del snack under tiden med =)

Vid middagen blev det prisutdelning; var massa fina priser man fick tävla om på fb innan resan. Bland annat vann nån presentkort på 2000:- hos rebuzkids, någon en samsung galaxy android,  några stycken vann semperpaket etc. Jag vann faktiskt oxå; 200:- hos shop Arty Missy och sedan en bitring från MAM. Ann-Sofie vann 500:- hos Living and room.

När alla utdelningar var klara (var ju typ som julafton för alla mammor) så var det Johannas tur att få en riktigt utdelning. Som tack för allt fint och slitsamt arbete hon gjort för oss mamas så gick vi ihop och samlade ihop så att hon fick presentkort hos en körskola så hon kan ta körkort. Ni anar inte hur glad, överraskad och rörd hon vart, var så himlans underbart att se <3 Och sedan hade hennes crew fixat så hon fick en barnvagn. Helt underbart! Det hade hon verkligen gjort sig förtjänt av!

Runt elva tiden sedan så bar det av upp till beachen igen där det nu var disco, väl däruppe med Emma, Alfvan och Ida-Maria ställde vi oss i baren och beställde lite att dricka. EFter ett tag vart det dock ganska varmt och högljutt så de tre flickorna rörde sig neråt medan jag och Ann-Sofie stannade kvar för att gå runt o kolla läget och dansa. Ja, och där var vi väl sen resten av kvällen i stort sett. Ibland dansade vi själva, ibland dansade vi med ett par andra mammor, och ibland var vi en stor rund cirkel fyllt av mammabloggare =) Jättetrevligt! Malin (fnulan) & Sophie bjöd på en riktigt killer robotdans, och sen satt vi ju självklart ner och pratade en hel del oxå.

Runt två-tiden var vi tillbaka i hytten och bäddade ner oss i sängarna, sen låg vi visst där och pratade o pratade hur länge som helst tills jag slocknade. Så bra har jag nog aldrig sovit på en båt faktiskt. Var riktigt trött!

Morgonen därpå klädde vi på oss och gick o åt frukostbuffé runt nio-tiden. EFter det bar det av till hytten en stund igen för att packa iordning allt. Jag gick till tax-freen och Ann-Sofie stannade kvar och sov. Senare mötte vi Linnea, Johanna, Malin, Sophie, Rose-Marie, Tina, Camilla och tog en fika. Satt där o pratade o skrattade läänge, ända tills det var dags för lunchbuffén i princip.

Vid lunchen blev det utdelningar av loppi.se's dagispåsar. Och sedan var man ju tvungen att gå fram o tacka och krama johanna, o ta kort!  SEdan upp till hytten för att hämta väskorna, och sedan stå och köa bland hur mkt folk som helst för att få komma ut. Sedan sade vi hejdå till varandra jag och Ann-Sofie. Jag gick till bussen, och hon väntade på flickorna hon skulle göra sällskap med.

Sedan följde det några timmmar på bussen, med lyssnande på musik, spanande på alla bloggar vars mammor man nu mött, lite sömn.

Väl hemma mötte systermoster Ellen upp mig och skjutsade hem mig. VAr självklart tvungen att gå o kika till barnen bland det första jag gjorde. Och när jag kom in till Elliott så var han lite halvvaken o sade glatt "hej mamma" innan han vände sig om o somnade igen.

Tusen tack igen för en underbar kryssning alla goa mammor! tack till Ann-Sofie, var jätteroligt att lära känna dig! och tack Johanna för superjobbet du lagt ner så att vi alla kunde åka =)






Kommentarer
Postat av: Alfva

Så trillade jag också in!

Som jag ångrar att jag inte stannade kvar på dansgolvet hos er, där hörde jag nog hemma bättre än mitt ensamma dansande till gungandet i hytten. Men utan drink i kroppen var jag för fegis.. ;)

Låter som ni hade en underbar kryssning iaf!

2011-08-29 @ 22:04:07
URL: http://alfvan.wordpress.com
Postat av: Fnulan

GUllia du!! Så mysig, gosig och varm tjej du är!!! Men pratar lite roligt ;)



LOVE

2011-08-29 @ 22:08:57
URL: http://fnulan.se
Postat av: ruby milo och lova

Åå vad kul det lät :-) åker precis förbi båtRna nu påvägillslussen hehe. Härligt att det blev så lyckat :-):-)

2011-08-30 @ 08:58:55
URL: http://rubykanoby.blogg.se/
Postat av: Sara - mamma till Hugo

Vilken tur att du visste att jag skulle åka bil hem, annars kanske han hade blivit helt utom sig av oro den stackars chauffören. Var det samma som på vägen upp?



Ja, det var trist att inte hinna ses mer på båten, men det låter som att du har haft lika kul som jag hade iaf :)



Nu är man ju tillbaka i vardagen igen och det har slutat gunga också :)



Kramar

2011-08-30 @ 12:56:42
URL: http://borderkillarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback