Segar söndag.


2011-08-21 @ 14:53:07
Vilken slö söndag vi har idag. Vi är bara inne o myser och busar massor.

I förmiddags tog vi i alla fall en promenad med barnen, var så skönt med frisk luft. Elliott han satt och hade lite "elva fika" längs vägen med en kexpåse bredvid sig. Leila hon var så trött sen igår så hon somnade i vagnen.

Elliott han somnade ju som sagt på E&F's soffa igårkväll runt halv elva, och vaknade strax efter sju imorse...förkyld =( Trist värre! men det är väl så de blir nu när han börjat dagis igen! Med tanke på att han vaknade rätt tidigt i morse för att ha varit uppe så länge igår så hoppas jag på att han sover gott inatt och längre imorn kanske?

Lillbusan har faktiskt sovit relativt bra inatt, nu hoppas vi på att de blir några lugna nätter igen innan nästa tandstök o bök sätter igång om nätterna!
Hon är verkligen superaktiv just nu. Ska bara klättra på allt- allt är hon på, inget får vara ifred. Och det är så spännande att stå och titta och tigga när Elliott äter. För vem vet- kanske tappar han nåt eller ställer sin yoghurt lite dumt till så hon når den ;)

Om en stund är vi bjudna på lite fika, äppelpaj närmre bestämt. När vi kommit hem efter det är planen att ta ett pass på crosstrainern så svetten rinner som bara den ;) och plankor på det såklart!


Önskar er alla en fortsatt trevlig söndagseftermiddag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback