Ännu en jul till ända.


2011-12-26 @ 20:29:25
Då går julen 2011 strax till historien som ännu en riktigt mysig och härlig jul!

Julaftonsmorgonen åkte vi bort till A's föräldrar och firade jul med barnens kusiner, farbror och fru. Det blev massa fina julklappar till barnen. Leilas garderob blev fylld med ännu fler sööta kläder, en dammsugare, sängkläder, badlakan, och Elliott fick ännu mer fina blixten saker (bubbelmaskin, badlakan, filt, duk mm.), duplo sopbil, cab bil,

Runt 12- halv 1 tiden åkte vi vidare till mina föräldrar där vi firade jul med mina syskon, syrrans sambo och 2 barn, min mormor, morbror och hans sambo. Vi åt massa gott, pratade och skrattade som vanligt. Sedan blev det julklappsöppning efter Kalle Anka. Tomten kom såklart och barnen blev så glada över att han kom, Elliott kramade till och med tomten =)

Det blev en himlans massa fina julklappar till barnen; Leila fick ännu fler fina kläder att fylla upp garderoben med, Hello Kitty brio klosslåda, fisher price leksaker, en hello kitty bobbycar, stapelbara bunkar, hårspännen o snoddar, gosedjur m.m. Elliott fick två olika varianter på Duplo Bilar lego, bilar plånbok, bilar 2 filmen, legoplatta, volvo lekbil, parkeringshus till bilarna, kläder, saltkråkan box, strumpor,motorcykel, förkläde och kockmössa och mer därtill.

Det var så roligt att titta på när barnen öppnade sina julklappar- de var så ivriga och blev så glada när de såg vad det var i =)

Shit vad mkt leksaker Elliott har nu säger jag bara. Det är ju extra mkt nytt nu med tanke på att han nyss fyllt år och fick mkt då- och nu blev det ännu mer =)

Runt halv 8-tiden på kvällen var vi hemmavid igen och lade två trötta barn. Det hade ju varit en spännande och händelserik dag !

Juldagen firade vi hemma hos sis med familj. Vi åt tacos och drack gott. Sedan på kvällen åkte vi flickor till parken i Motala. Så himla roligt det var att träffa massa folk- och att få dansa massor! Vet inte hur många gånger jag buggade- och då är ju inte jag ens bra på att bugga..men det struntade ju såklart jag i just då ;) haha!

Idag har vi varit och ätit lite rester av julmaten- sen har vi bara varit hemma och myst och tittat lite grann på saltkråkan.

har ni haft en riktigt mysig jul nu då? blev det mkt fina julklappar?






Kommentarer
Postat av: Barnens Hjältar

Tack för titten och tack detsamma, sötnosar du har :-)

2011-12-26 @ 21:08:40
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback