Fredag.


2011-02-04 @ 11:47:30
Nu är Fredagen äntligen här, Än så länge har vi hunnit me o lämna storebror på dagis, handla på ICA, vi har varit på jobbet o hälsat på en sväng, o sen har vi hunnit med en promenad. Det kan man kalla effektiv förmiddag va? Lite iaf tycker jag = )
Liten ligger o sover i sin vagn nu, får se om hon vaknar strax kanske. Hon borde va hungrig nu.

Igår va vi på kalas,Elliotts o Leilas kusin O fyllde 3 år den 2 februari. LEila hon skickades runt mellan farfar, farmor o ingifta fastern o så sin mamma o pappa såklart =)Elliott o O hade jätteroligt ihop med O's leksaker.
Trodde Elliott skulle va kinkig o tjurig på kalaset, precis som han va innan vi åkte dit eftersom han sov oroligt natten till igår o inget på dagis (de tog ut sin rätt under eftermiddagen kan jag lova) men de slutade så fort vi kom dit.

När vi åkte hem så va Elliott bra trött, han höll på att busa o greja för han va rädd för o somna, för de är ju farligt o sitta still...man kan ju somna då ;P En kvart innan vi va hemma bad han om o få sin mössa. HAn tog på sig den o vips..strax därefter sov han som en stock i stolen. HAn vaknade till o fick lite lelle här hemma..sen lade vi honom o han somnade på direkten igen.

I eftermiddag blir de inte många knop gjorda heller..vi ska väl bara va o mysa. Var o hyrde en film förut med "dinner for schmucks" har bara hört massa positivt om denna så känner att jag verkligen måste se den =) Så med andra ord blir det filmmys ikväll..o så ska vi äta varm smörgåstårta..MUMMA =)

Imorn får jag äta godis =)

ååå..kära fredag..va efterlängtad du är =)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback