äntligen fredag =)


2011-01-28 @ 12:20:26
Inte för att de känns som en fredag o som helgen är på ingång egentligen för när man är mammaledig så är ju ala dagar lika typ. MEn sambon är ju hemma, det är ju ett stort plus =)

Har precis blivit klar med städningen o lillan har legat ute i vagnen o sovit under tiden...så nu är de helg om nåt! skönt o slippa städa lördag eller söndag ju! Nu passar jag därför på att sitta här vid datorn en liten stund innan Leila vaknar- fast de börjar visst brusa massor i monitorn nu bara för det..så blir väl ingen lugn stund iaf.

Ikväll blir det tacos o kanske nån film? skönt o bara kura upp sig i soffhörnet, med en bebis i famnen o bara mysa- om de inte blir massa skrik ikväll igen förstås. Men igår va de faktiskt lite lugnare med det- hon hade bara en sådan där skrik period som höll på i nån timma. Kanske hjälper magdropparna redan? eller oxå kanske det är för vi slutat med minofomen o den kommit ur kroppen nu? Jaja...får se hur resterande kvällar blir nu!

önskar alla en trevlig fredag så får vi se om jag hinner kika in nåt mer.
kramar






Kommentarer
Postat av: Ruby, Milo och Lova

stackars lilla magen! Lova har åkt på en vidrig kolik. Hon Skriker mellan 19 och 23 varje kväll tills hon tappat rösten och deckar.. Har du några tips?? Vi gör babymassage. ger varma bad, minifomdroppar, semperdroppar. ja mjölkfastar... Just nu känns det grymt tufft och det känns som man inte hinner knyta an sin lilla bebis för på dagarna sover hon nästan hela tiden :(



Kram

2011-01-28 @ 21:01:10
URL: http://rubykanoby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback