Leila 3 veckor ♥


2011-01-04 @ 13:36:59
Idag blir sessan 3 veckor- har tiden verkligen gått så fort? Rätt va de är så står hon väl här hemma o är 15 år o tjatar om att få en moppe ;P

Hon är helt underbart söt- fantastisk på alla sätt o vis.
Hon äter ungefär var tredje timma på dagarna; ibland kan de gå lite längre tid emellan beroende på om hon sover eller inte.
På natten kan hon klara sig ca 4-5 timmar innan hon vaknar och är hungrig. Häromdagen somnade hon halv elva o vaknade inte o va hungrig förrän kl 4.
Hon har börjat vara vaken lite mer nu, och de gillas massor. Hon ligger/sitter då och kikar med STOORA uppspärrade ögon, gärna på nån lampa om de finns nån som lyser. Så mysigt o se henne
På kvällarna runt nio har hon en skrikperiod där typ inget man gör hjälper.. men de går över efter en stund. De tar oftast ett tag innan hon somnar för natten med. Blir lite kräks emellan o utspottning av nappen o så innan hon brukar komma till ro.
Hon gillar fortfarande att ligga tätt intill på bröstet som en liten ostbåge..o ska helst vara nära hela tiden. Vi försöker lägga henne i hennes vagn som står härinne så vi kan pyssla me lite annat o hon kan sova. Ibland funkar de- ibland funkar det inte. Selen har vi oxå gått runt med en del- samma sak där. Ibland funkar de o ibland inte. Men jag tycker iofs att det är mysigt att hon vill vara nära hela tiden- fast de blir jobbigt när man har ett underbart barn till som man gärna vill ägna lite uppmärksamhet åt oxå ju, sen är de ju lite annat småplock man måste göra ibland med. MEn som sagt- jag tror det är en liten period bara- vi får fortsätta att försöka vänja henne.

ÅÅÅ..våran lilla sessa, du är underbar









Kommentarer
Postat av: ruby, milo och lova

Precis så är Lova oxå. allt du skriver med skrikperiod, närhet, vagnen osv:) Visst är det mysigt med en till liten bebis:)? Vad säger storebror om nykomlinge`? har han vant sig?

kram

2011-01-04 @ 18:47:35
URL: http://rubykanoby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback