Borta bra men hemma bäst?


2011-07-24 @ 20:23:43
Borta bra men hemma bäst är verkligen ett gammalt ordspråk som stämmer in bra. För visst, hur härligt det än är att komma bort o koppla av för en stund så är det alltid lika skönt att komma hem. Skönt att få duscha i sin egna dusch, skönt att få äta/dricka ur sitt egna porslin, skönt att ha tvättmaskin/torktumlare.

Dessutom så sken barnen upp som jag vet inte vad när vi kom hem. Lade Leila på golvet direkt när vi kom hem, hon började och flina o krypa några steg framåt..de va skillnad från de åskmolnet hon var sista timmen i bilen det!
Elliott, han sprang in på sitt rum det första han gjorde och kom ut med sin fina "jäsejbil" de första han gjorde, vet inte hur många gånger han upprepade de ordet! En kvart efter vi kommit hem så hade han lyckats med att rada upp alla bilar han kunde hitta i sina leklådor på soffbordet o stod o lekte för fullt...sötnosen!

Vi har verkligen haft det jättesuperbra på Öland, även om vädret inte vart helt på våran sida. Men lite sol har vi allt hunnit få på oss ändå =)

Nu återstår allt de där roliga o va de innebär- dvs att packa upp allt o gå igenom det, och att tvätta typ elva maskiner med tvätt innan man kan gå på den "vanliga" tvätten igen. HUH!

Nähä, ska väl ta o stänga av datorn nu igen- var bara ute o passade på att betala mammabloggkryssningen, är ju sista betalningsdag imorn, glöm inte det ni som ska med ;)

hoppas ni alla har det bra därute i sommarsverige,

KRAMAR


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback