En hel dag på byn


2011-07-28 @ 20:10:07
Idag kan man ju lugnt säga att vi spenderat en heldag på byn iaf.
Idag var det dags för den årliga Johanna Marken här i byn, och ganska mkt folk var det. På förmiddagen var de riktigt skönt o härligt att gå på byn. De blåste så de fläktade lite grann, o solen höll sig undan o de va ändå skönt ute. Nu i eftermiddags när vi återigen gick fram till marken efter en liten tur här hemma för matning (och en regnskur som heter duga) så kikade solen fram o gjorde det genast som en riktigt het bastu på byn.

Elliott tyckte det var jätteskoj att gå på marken. Och de förstår ju jag det- han fick ju åka karuseller och sen fick han ju massa leksaker av sin pappa (bortskämd eller BORTSKÄMD?)
Leila var jätteduktig o satt snäll o glad i sin vagn. 
Med oss hem fick vi en blixten bil som spelar musik och åker runt, en blixten helium ballong, en helikopter som låter, en motorcykel, en polismotorcykel. O allt detta är alltså bara leksaker till Elliott ;) Sedan följde det med såna där bra avfallspåsar, marknadsnougat, godisremmar. De va nog det stora hela!

Nu ikväll var barna precis utslagna- det är jobbigt att gå på marknad. Är riktigt kul när de väl händer nåt i detta lilla samhälle ju!

O på tal om de så fortsätter ju de ikväll- iaf för A's del. Han ska på pubrunda med några grabs. Kul för honom som typ aldrig kommer ut  ju ;)

Så nu passar jag på att ha en riktigt lugn o ensam kväll här hemma medan barnen fortfarande sover. ( hoppas att de fortsätter sova med)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback